/Bucuresti/Scoala de dans

Deka Dance Academy

Strada Baia de Fier 030167, București 030167, România

Deka Dance Academy
Scoala de dans
5
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J4+4C București, România
+40 735 332 332
dekadanceacademy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 19–21
Marți: 19–21
Mirecuri: 19–21
Joi: 19–21
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Vasile
George Vasile2 ani în urmă
Dans!
Energie!
Karisma!
Autodepasire!
si este doar o mica parte din ceea ce descoperi cu adevarat, alaturi de oameni minunati!
Luciana F
Luciana F2 ani în urmă
Scoala unde investesti timp & bani si evoluezi rapid! Ofera cursuri intensive la cel mai rentabil pret (cand mergeam eu: 1sedinta avea 90’= 30’Footwork+60’PW, practice-ul era imediat dupa curs); in cadrul cursurilor NU se: bea alcool/fumeaza/intarzie cursurile, se face swich des, ofera posibilitatea de a face parte din trupa. Dorin e instructor certificat/profesionist: ofera feedback personal fiecarui cursant in parte ori de cate ori greseste, preda (cu posibilitatea de a filma) in fiecare sedinta noi figuri/footwork mult mai interesante/complicate decat multe dintre cele predate la master class/festivaluri. The best social latino dancer: in cadrul petrecerilor e nelipsit de pe ringul de dans, danseaza cu oricine este invitat indiferent de nivel. Bun performer: participa anual la festivaluri internationale (alaturi de cei mai buni performeri din lume) cu show/workshop-uri. Recomand, mai ales celor care sunt motivati sa invete corect si sa evolueze rapid!
Valentin nicolae
Valentin nicolae2 ani în urmă
Locatia excelenta, la care se adauga liantul prieteniei de care instructorii dau dovada.
Un loc unde poti invata sa dansezi si sa te simti in siguranta.
Balan Mihaela
Balan Mihaela2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Deka Dance Academy......O scoala de dans minunata … Dorin este instructorul de dans pe care l-as recomanda cu incredere oricui, este un foarte bun profesionist, atent la detalii, perfectionist, dedicat si care pune mult suflet si pasiune in tot ceea ce face! Aici am gasit Instructori dedicati care mi-au indrumat cu atentie si seriozitate pasii si tinuta. Totul intr-o atmosfera antrenanta, calda si prietenoasa !
Mariana Codrean
Mariana Codrean2 ani în urmă
Instructori foarte bine pregătiți, zâmbitori și răbdători, atenți la fiecare cursant, astfel încât să se asigure că informațiile sunt asimilate în mod corect. Atmosfera cursurilor este una relaxată, fiecare informație predată fiind învățată cu plăcere. Recomand cu încredere! :)
Ioana Gardus
Ioana Gardus2 ani în urmă
Profesori absolut extraordinari, dansatori desavarsiti, dar cel mai important buni pedagogi. Iti ofera tot timpul incredrea de care ai nevoie pentru a putea reusi.
Constantin Aldea
Constantin Aldea2 ani în urmă
Dorin, Claudia si ceilalți membri ai echipei sunt excepționali în capacitatea lor de a fi răbdători și de a adapta explicațiile la propriul nivel. Echipa e potrivita pentru incepator și avansați. Recomand
Adina vintescu
Adina vintescu2 ani în urmă
✅Se pune mare accent pe tehnică, Deka Dance Academy este școala unde înveți, înainte de toate, să dansezi corect!
✅Instructori de excepție, oameni frumoși, mereu zâmbitori și cu o atitudine pozitivă, foarte bine pregatiți pentru a transmite mai departe pasiunea lor pentru dans.
✅Locul perfect unde să descoperi salsa și bachata în timp ce te relaxezi, te deconectezi după zi obositoare.
✅Gașcă frumoasă, alături de care să te distrezi la cursuri, petreceri și festivaluri latino.
Recomand cu drag! ❤️
Locații recomandate