/Bucuresti/Scoala de dans

Lotus Dance

Strada Popa Stoica din Farcas Nr 92, București 021246, România

Lotus Dance
Scoala de dans
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FM+F8 București, România
+40 766 589 387
lotusdance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 11–12
Duminică: 11–12
Scrie o recenzie
Vichy Lotus Dance Vichy
Vichy Lotus Dance Vichy2 ani în urmă
😊💃🕺🎈O școală de dans cu tot ce aveți nevoie, fie cursuri copii, adulți, părinți copii, pregătiri nunta. Vârsta copiilor începând de la 2 ani cu grupa părinți copii, cu jocuri distractive unde ii acomodam pe micuți cu mișcări lente sau ritmate, dansuri tematice, populare unde chiuim și dansam atât cât ne permit vârsta lir.
Stiluri de dans din toate genurile de dans. Prin aceste fotografii puteți observa varietatea de stiluri ce le abordam noi la cursurile noastre de dans. Vă așteptăm cu mare drag!😊💃🕺🎈🎈🎈🎈🎈
Adi Nistor
Adi Nistor5 ani în urmă
Oameni pasionati, dedicati copiilor. Antrenori cu multa experienta si iubire fata de acest sport si de copii.
Cristian Pavel
Cristian Pavel7 ani în urmă
Pentru ca este o locatie frumoasa, plina de culoare, primitoare , cu antrenori calzi gata sa te primeasca in atmosfera lor familiala .Ai posibilitatea sa cunosti altfel de oameni ,te pot invata atat de multe lucruri frumoase din aceasta arta a dansului .
Codruta Sabo
Codruta Sabo2 ani în urmă
O scoala de dans pentru fiecare persoana dornica de relaxare , cu niste instructori care depun atata pasiune si care emana atata energie pozitiva ,atat de necesara in aceste vremuri.Nu trebuie sa uitam dansul si muzica ,ca pot sa ne reseteze simturile si sa fim in conditii de siguranta maxima .
Hai la dans ! Copii nostrii au nevoie de miscare si muzica .
Alina Craciun
Alina Craciun2 ani în urmă
Este locul unde copiii se simt minunant si revin cu placere de fiecare data. Dna Vichy este o persoana foarte dedicata si ii atrage pe cei mici prin dans, prin diferite gustari pregatite impreuna si prin sfaturi. Este mai mult decat o simpla ora de dans. Felicitari pentru atitudinea dvs!!!
Iulia monica Guresoaie
Iulia monica Guresoaie2 ani în urmă
Lotus Dance este locul unde am descoperit o pasiune si o pofta de viata si de dans pe care nu stiam ca le am. Suntem tare bucurosi ca v-am intalnit si ne umpleti serile cu muzica si veselie!
Gavris Marieta
Gavris Marieta2 ani în urmă
Un antrenor implicat, iubește dansul inclusiv copii. O adevărată artă a dansului la școală de dans Lotus Dance!
Lili liliana
Lili liliana2 ani în urmă
Recoman cu mare plăcere această școală. Sunteți minunați, implicați pentru fericirea copiilor. Le oferiți o adevărată copilărie ce ei merită să se bucure de tot ce le oferiți dvs ca antrenor!
Locații recomandate