/Bucuresti/Scoala de dans

Scoala de balet Soleil

Sediul IPROCHIM, Strada Mihai Eminescu 19-21, București 310085, România

Scoala de balet Soleil
Scoala de dans
4.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WX+RV București, România
+40 722 736 860
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Cristina Serban
Cristina Serban5 ani în urmă
Cea mai buna scoala de balet din Bucuresti! Profesori dedicati si pasionati!
C. NEACSU
C. NEACSU7 ani în urmă
Multumim Camelia Soare si Stefan Soare pentru toata rabdarea si efortul depus pentru a insufla dragostea si pasiunea pentru balet! Evolutia copiilor se reflecta in cele doua spectacole, pe care noi parintii le asteptam cu drag, precum si in rezultatele obtinute la nenumaratele concursuri nationale si internationale! Felicitari!
Animale Zapacite
Animale Zapacite7 ani în urmă
Pasiune si profesionalism!
Toata munca copiilor se concretizeaza in doua spectacole superbe unde copii se incarca cu incredere.
Multi copii au rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale sub indrumarea domnilor profesori.
NICOLETA MOCANU
NICOLETA MOCANU7 ani în urmă
Profesori minunați atenți și dedicați copiilor. Spectacolele de vara și de Crăciun superb realizate și vedem evoluția copiilor putem vedea dansurile cu care participam la concursuri atât în țară cât și internaționale. Va pupam mult și nu am renunta la voi pentru nimic în lume.
George BODNAR
George BODNAR7 ani în urmă
Copii învață mișcări și poziții de balet. Spectacolele organizate la ocazii (de ex. sărbătorile de iarnă) sunt cam scumpe ("chirie sala" - Palatul Copiilor și costum) = o afacere.
Imediat după aceasta postare (la sfârșitul orei de balet!) mi s-a atras atenția de către conducere ca trebuia sa ii întreb mai întâi pe ei. (Ce?)
La următoarea ședință de balet am fost anunțat că au anulat unilateral comanda pentru costumul de serbare pentru copilul meu.
La data următoarei ședințe am anunțat ca ne retragem de la curs și am cerut diferența de bani înapoi. I-am primit.
Stefan Soare
Stefan Soare7 ani în urmă
CU TOATE CA NU SE CADE, TOTUSI NE SIMTIM OBLIGATI SA DAM UN RASPUNS D-LUI GEORGE BODNAR :
ATUNCI CAND ATI VENIT LA CURSURILE NOASTRE DE BALET, AM ACCEPTAT COPILUL D-VOASTRA, PTR A-L AJUTA SI AI REMEDIA DEFECTUL GRAV DE MERS (LA INDICATIA UNUI MEDIC)!!! ORICE NOU VENIT PRIMESTE DE LA PRIMA ORA DE CURS ( CARE ESTE GRATUITA), REGULAMENTUL SCOLII NOASTRE SI PLANUL ANULUI SCOLAR, IN CARE SUNT INCLUSE SI DOUA SPECTACOLE -DE CRACIUN SI DE SFARSIT DE AN SCOLAR, IN IUNIE. ATUNCI CAND ATI POSTAT, NEMUTUMIRILE LEGATE DE COSTURI, V-AM CERUT SA NE FI INTREBAT INAINTE PE NOI, PTR A VA EXPLICA IN CE CONSTAU COSTURILE (AM ARATAT SOTIEI
DVS FACTURILE PLATITE DE NOI PANA LA ACEA DATA). CA NU INTELEGETI ACEST LUCRU NU ESTE O TRAGEDIE, DAR NU INTELEGEM, DE CE ARUNCATI CU NOROI IN NOI , CEI CARE AM VRUT SA VA AJUTAM COPILUL....30 DE LEI PTR COSTUMUL COPILULUI DVS INSEMNA CEVA SCUMP? INTELEGEM SA SPUNETI ADEVARUL SI NU IMPROSCAREA CU ACUZATII NEFONDATE...ORICUM NOI VA MULTUMIM CA NE-ATI TRECUT PRAGUL SCOLII...SI VA DORIM LA MULTI ANI !!!
Liliana Zlatescu
Liliana Zlatescu7 ani în urmă
Profesionalism, dedicatie, daruire.
Multumim.
Catalin Zlatescu
Catalin Zlatescu2 ani în urmă
Nemaipomenit! Instructori dedicați profesiei, copii talentați și premii naționale și internaționale pe măsură! Recomand !
Locații recomandate