/Bucuresti/Scoala de dans

Latin Dance România

Strada Bărăției 33, București 030167, România

Latin Dance România
Scoala de dans
4.4
974 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J3+5V București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tudor Viorel (VIO BREAK DANCE)
Tudor Viorel (VIO BREAK DANCE)2 ani în urmă
SUNT VARZA CA ORGANIZARE !PENTRU UN AMATOR DE LATINO ZICI CA E UN CLUB DUPA VREMEA LUI RAPOSATU !Mai platesti si intrarea 25 de Ron si degeaba !Muzica varza fara animatie,fara RuedaEXACT CASA DE CULTURA !
Tamara Preduț
Tamara Preduț2 ani în urmă
Un loc f bun daca iti doresti sa inveti sa dansezi sau sa-ti exersezi cunostiintele deja acumulate de dans. Nota 10🌈😁
Ambrus Camelia
Ambrus Camelia2 ani în urmă
Am fost la o piesă de teatru. Locația este ok nefiind aglomerată. Super în condițiile actuale de distanțare pentru vizionare piese de teatru.
CS N
CS N4 ani în urmă
Aglomerat, scaune incomode și destul de uzate. Nu se respectă ora începerii spectacolului, ci cu 15-20 minute mai târziu, în funcție de comenzile pentru bar ale clienților.
Gabriel Tenea
Gabriel Tenea4 ani în urmă
Reprezentatiile sunt OK, atmosfera buna preturi decente. Sala ar fi bine daca s ar mai investii putin in ea in design in spatiu, locul este cam inghesuit totusi. Dar spectacolele, piesele sustinunte de actori tineri sunt haioase. Merita cinci stele pentru entertainment si calitatatea actorilor. Pret vs calitate OK.
Viorel Gligor
Viorel Gligor5 ani în urmă
Cultura servită cu mult umor alături de un pahar. Fiind la a doua experiență aici, pot spune cu siguranță că voi reveni cu multă plăcere oricand voi avea posibilitatea. Trebuie avut in vedere ca doar cumpărată biletelor nu garantează si rezervarea locurilor, acestea trebuind rezervate telefonic... cam încurcat. Comenzile pentru băuturi sau snack-uri se dau doar inainte de spectacol si doar dacă ești destul de norocos ca un ospătar sa te bage în seamă si să-și mai si amintească de tine.
Ioana Slabu
Ioana Slabu5 ani în urmă
O locatie surprinzatoare in mod placut: spatioasa, usor de localizat si de ajuns. Combinatia de mancare-bautura-piesa de teatru (comedie) a fost fantastica in acest loc. Daca mergeti pentru teatru faceti rezervare de indata ce ati luat biletele. O steluta minus pt preturile cam mari, servirea mai lenta cand se aglomereaza si pt faptul ca trebuie sa achiti dupa fiecare comanda in parte si nu la final, cand vrei sa pleci. Actori foarte buni care merita scena TNB, care compenseaza steluta minus. Recomand "Sot de vanzare"-umor de calitate pus in scena natural.
Robert Badea
Robert Badea2 ani în urmă
Latin Dance o fi un nume mai vechi al locului, acum își zice The Hub, ce să zic, foarte original, mai ales că există încă vreo 3-4 cu numele ăsta în București.
Nu știu dacă se mai prestează și alte activități aici, eu am fost sa vad o piesa de teatru, intitulată "La Ginecolog", scrisă de actrița Diana Iarca și regizată de un alt actor, Alexandru Jitea.
Mă gândesc că dacă ar fi fost scrisă de un dramaturg și regizată de un regizor poate ar fi fost mai bine. Nici o sală de teatru cu puțină scenografie și ceva lumini nu ar fi stricat.
Dar sa fim optimiști, știu și eu că tânăra generație nu prea are șanse să pătrundă în puținele instituții de profil, așa că fac și ei ce pot.
Piesa nu este neapărat rea, dar se simte destul de tare improvizația.
In plus, fiind o sală de spectacol - bar, lumea mai și vorbește, bea bere, se duce la toaletă, totul în plin spectacol, deci asta e situația.
In orice caz, felicitări pentru strădanie, mi-am propus sa merg mai des la astfel de experiențe, mai ales după îndelungata claustrare provocata de pandemie.
Dacă nu aș fi băut și câteva Guinness probabil că aș fi dat note încă și mai mici 😁
Spectacolul l-aș nota cu indulgență cu un 7, iar sala capătă nota 5. Pentru diferență am scăzut cele două puncte la ratingul general.
Locații recomandate