/Bucuresti/Scoala de dans

Școala de dans FirstDance

Strada Carol Knappe 95, București 011508, România

Școala de dans FirstDance
Scoala de dans
5
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37C+F3 București, România
+40 726 009 994
firstdance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–22
Marți: 18–22
Mirecuri: 18–22
Joi: 18–22
Vineri: 18–22
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Romi Ispas
Romi Ispas2 ani în urmă
Recomandăm cu mare incredere,instructorul nostru Gheorghe Mihai a dat dovadă de profesionalism,răbdare.Este un instructor de dans extraordinar,noi nu am dansat niciodata vals,avand "4 picioare stangi" ,dansul mirilor iesind impecabil.
RECOMANDĂM cu incredere!!!
Razvan Dinu
Razvan Dinu2 ani în urmă
Cursul pentru dansul mirilor cu Mihai a fost o experiență excelentă. Mihai este foarte profesionist dar și cu un vibe foarte bun. Ne-a făcut o coregrafie foarte faină pe melodiile alese de noi și orele cu ele au fost chiar și distractive. Deși la început ni s-a părut complicat, el ne-a asigurat că până la sfârșit va ieși un dans frumos, și așa a fost! Îl recomand pe Mihai ca instructor de dans cu cea mai mare încredere!
Anita Banfi
Anita Banfi2 ani în urmă
Mihai, multumim 🙏!!! A iesit super!!! Recomand Mihai pentru inventivitate, umor si toata abordarea lui! Ne-a facut coregrafia perfecta, chiar si pentru cineva care nu a fost deloc instruit in ale dansului, si mai ales ca ne-am dorit sa facem un mix intre dans traditional grecesc(xasapiko) si blues, rumba. Mai vrem 🥰
Andrei Cristian Popescu
Andrei Cristian Popescu2 ani în urmă
Mihai este un profesionist, este foarte răbdător si amabil, iar noi suntem mai mult decât încântați de dansul pe care l-am învățat.
Alex Marghescu
Alex Marghescu2 ani în urmă
Mihai este un instructor dedicat, care a dat dovada de multa răbdare și profesionalism!
Iți mulțumim, Mihai!
Marius Florian Ionescu
Marius Florian Ionescu4 ani în urmă
Mihai este un instructor profesionist. Are mare rabdare cu scopul de a te face sa intelegi, sa simti, sa traiesti muzica.
Initial am invatat sa dansez mai multe stiluri de dans, iar in final am pregatit dansul mult asteptat: dansul mirilor(coregrafia a fost excelenta)
Il recomand cu mare caldura👍👍👍
Natalia-Mădălina Diaconu
Natalia-Mădălina Diaconu5 ani în urmă
Am urmat un curs pentru dansul mirilor indrumat in permanenta de instructorul Mihai, un tip tanar dar foarte profi, cu imaginatie bogata si actual dansator profesionist. Dansul nostru a iesit minunat, oricand avem ocazie il recomandam cu drag! Am facut o super echipa! Bravo Mihai 😉
Manea Gabriel
Manea Gabriel5 ani în urmă
Mihai este in primul rand un om extraordinar. Este una dintre cele mai deschise si profesioniste persoane cu care am lucrat vreodata.
Impreuna cu el am facut coregrafia pentru dansul mirilor de la nunta si m-a impresionat prin dedicatia si deschiderea lui, prin modul in care este atent la fiecare detaliu.
Va recomand cu caldura, Mihai nu este un simplu dansator sau coregraf, ci un adevarat prieten!
Locații recomandate