/Bucuresti/Scoala de dans

Good Mood Dance Studio

Strada Maria Hagi Moscu 5, București, România

Good Mood Dance Studio
Scoala de dans
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33H+MH București, România
+40 727 373 711
good-mood.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–22
Marți: 18–22
Mirecuri: 18–22
Joi: 18–22
Vineri: 18–22
Sâmbătă: 14–20
Duminică: 14–20
Scrie o recenzie
Suzana Barabas
Suzana Barabas2 ani în urmă
(Tradus de Google) Loc frumos, atmosfera foarte frumoasa si eleganta, metoda de predare foarte buna

(Original)
Beautiful place, very nice and elegant atmosphere, very good teaching method
Nicolae Stihhi
Nicolae Stihhi2 ani în urmă
Sală spațioasă, înaltă și prietenoasă. Profesorii sunt dedicați și autentici (Marius, Florina, Alice) - iar colegii pasionați (am fost invitat în comunitatea privată Good Mood, cu tutoriale video și seri latino sau practice parties). Vin aici de 2 ani și am participat la salsa, bachata și kizomba.
Ghita Florin
Ghita Florin4 ani în urmă
(Tradus de Google) Atmosferă minunată, profesori de top. Cel mai bun studio din București pentru a învăța Kizomba, Bachata, Salsa și mai ales Semba.

(Original)
Great atmosphere, top teachers. Best studio in Bucharest to learn Kizomba, Bachata, Salsa and especially Semba.
Eugenia Orzea
Eugenia Orzea5 ani în urmă
Cel mai adorabil și prietenos studio de dans din București. Profesorii Ana și Marius sunt cool și știu exact cum să te facă să adori dansul din primele încercări.
Despre studio: situat la parter, dar foarte spațios, înalt și aerisit, cu aer condiționat, cu băruleț improvizat de unde seara poți primi cocktailuri a la Marius sau băuturi nealcoolice și e foarte aproape de metrou.
Ana Stănescu
Ana Stănescu6 ani în urmă
Cel mai frumos, mai cald și primitor loc pentru dans. Cursurile de dans devin acele momente din timpul săptămânii pe care le aștepți, la fel ca și weekendul :)
Sinziana Mihalache
Sinziana Mihalache6 ani în urmă
(Tradus de Google) Un studio mare, spre deosebire de alte spații pe care le-am văzut în București, cu o echipă tânără de instructori care vă inspiră o dispoziție bună. Acestea creează o atmosferă confortabilă, cu mici plăcinte oferite clienților lor. De asemenea, ele predă uneori clase care sunt rareori considerate module separate - cum ar fi Semba, Tarraxinha sau Rueda. Un singur defect: nu oferă mult timp pentru practică la studio.

(Original)
A large studio, unlike other spaces I've seen in Bucharest, with a young team of instructors that inspire you a good mood. They create a cozy atmosphere with small treats offered to their clients. Also, they sometimes teach classes that are rarely considered as separate modules - such as Semba, Tarraxinha or Rueda. One flaw: they don't offer much time for practice at the studio.
Andrei Petre
Andrei Petre6 ani în urmă
(Tradus de Google) Atmosfera de dans excelent, profesori prietenoși, cursuri atât pentru începători cât și pentru cei mai avansați. Dacă îndoieli trece pur și simplu când există un curs și cu siguranță îți va plăcea!

(Original)
Great dancing atmosphere, friendly teachers, courses for both beginners and more advanced. If in doubt just go by when there's a course and you'll definitely like it!
Florentina Necula
Florentina Necula7 ani în urmă
Este un loc minunat în care mă simt de fiecare data foarte bine. Îmi plac căldura, veselia și profesionalismul instructorilor de aici. Pur și simplu, după fiecare curs, simt că am învățat ceva nou.
Locații recomandate