/Cluj/Salon de infrumusetare

Lavanda Sky

Strada Ciocârliei 40, Cluj-Napoca 400000, România

Lavanda Sky
Salon de infrumusetare
4.8
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH7+W6 Cluj-Napoca, România
+40 799 431 800
lavandasky.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Fara
Diana Fara2 ani în urmă
Am terminat primele doua ședințe din pachetul de epilare definitiva full body la aceasta clinica și ma declar foarte mulțumită de rezultatele de pana acum, de comunicarea cu personalul clinicii, de amabilitatea și profesionalismul lor. Recomand cu tot dragul !
Raluca Grama
Raluca Grama2 ani în urmă
Nu este prima data cand imi fac epilare definitiva, sunt pur si simplu impresionata. Aparatul este extrem de performant, nu doare, in 2 zile poti sta din nou la soare. Nici macar urme rosii pe piele nu sunt, nu arde.
Avram Anca
Avram Anca2 ani în urmă
Am avut programare vineri la ora 11 pentru o microdermabraziune. Cu o ora inainte (in conditiile in care unora poate le ia mai mult de o ora sa ajunga la salon, si atunci normal ca pornesc de acasa mai devreme) primesc email (nici macar nu am fost sunata, desi am lasat numarul de telefon cand am facut programarea pe site) ca programul s-a decalat si ca mi muta programarea cu 45 de minute mai tarziu, in conditiile in care nu fiecare om are disponibilitate sa se plimbe o zi intreaga. Poate aveti intarzieri din cauza unor cliente care nu si-au respectat programarile, in cazul acela ar trebui sa nu le mai primiti pe ele nu sa amanati alte programari.
Biris Ionut
Biris Ionut2 ani în urmă
RECOMAND.Recomand epilarea definitiva la axile , piept si umeri.Va multumesc.
Teodor Coste
Teodor Coste2 ani în urmă
Foarte multumit de rezultate.Din noiembrie 2020 pana in prezent am facut 5 sedinte de epilare pentru spate si umeri.Sunt extrem de fericit cu rezultate care le-am obtinut.Am fost la consult la doamna doctor Irina Condrat , mi-a explicat foarte aspect al procedurii astfel incat sa inteleg.
Adriana Popa
Adriana Popa4 ani în urmă
Asteptam de mult timp un aparat care sa dea rezultate asa bune pentru epilare definitiva. Am fost la 3 sedinte pentru zona picioarelor si  3 pentru axile si pot spune ca a fost o experienta mult mai placuta decat ma asteptam. Mi s-a explicat de la inceput tot procesul si cum actioneaza aparatul, iar personalul a fost foarte amabil.  Recomand si voi reveni cu drag!
Alexandru Valentin Busuioc
Alexandru Valentin Busuioc2 ani în urmă
Aparatura de ultima generatie + personal calificat si amabil.
Adina Paslaru
Adina Paslaru2 ani în urmă
Prima impresie plăcută, aștept următoarele programări
Locații recomandate