/Cluj/Salon de infrumusetare

VFH - VF Hair Designer

Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 5, Cluj-Napoca 400000, România

VFH - VF Hair Designer
Salon de infrumusetare
4.7
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7M+88 Cluj-Napoca, România
+40 744 456 267
vix-hair.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 7–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Rațiu
Alin Rațiu2 ani în urmă
Am fost tuns foarte bine, am fost foarte mulțumit și de tuns și de aranjarea bărbii. Chiar nimic de reproșat. Dar am nimerit la un frizer talentat. Depinde cum ai noroc, la cine nimerești, în general. Și prețurile sunt accesibile, sub media orașului.
Andrada Stoica
Andrada Stoica4 ani în urmă
Am ajuns aici din intamplare, mi-am stricat singura parul cu tot felul de produse si vopsele de par. Mi-am facut curaj si am venit aici, Victor, un baiat foarte dragut si priceput, a avut rabdarea de a repara ceea ce am stricat eu. Parul arata si se simte neafectat de pudra decoloranta. Un salon foarte profesional, il recomand pe Victor!
Georgiana Deea
Georgiana Deea4 ani în urmă
Un salon minunat, atmosfera placuta, baietii sunt foarte draguti, am beneficiat de consiliere gratuită facandu-mi un test pe o șuviță de păr pentru o alegere corecta a culorii. Victor este un profesionist, m-au ajutat îndrumările lui pentru o alegere corecta și îi mulțumesc pentru asta. Cu siguranță voi reveni la acest salon pentru schimbarea mult dorita.
Loredana Sarca
Loredana Sarca4 ani în urmă
Am venit cu gândul de a-mi schimba look-ul, de a încerca ceva nou. Bineinteles ca la asemenea alegeri am temeri, dar observând ca VFH are si Academie de Coafat, am știut ca sunt pe mâini bune. De asemenea personalul foarte dragut și amabil. Acest lucru s-a dovedit la final când rezultatul a fost pe neașteptate, o surpriza minunata. Foarte mulțumită de munca depusă, culoarea este superba. Recomand cu încredere salonul VFH. Încercați și veți pleca bucuroși de aici, surprinși de cât de minunat se lucrează. Multumesc Victor!
Mihai Bonea
Mihai Bonea4 ani în urmă
Un salon care merita 5 stele. Recomand cu incredere. Pe langa atmosfera foarte primitoare, baietii chiar stiu sa isi faca treaba.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui salon bun, puteti sa veniti aici cu incredere.
Lucian
Lucian2 ani în urmă
Victor este un profesionist, serviciile lui sunt de calitate, iar preturile foarte bune! Recomand
Ioannis Emmanouilidis
Ioannis Emmanouilidis2 ani în urmă
Unu dintre cele mai proaște "saloane" in ghilimele daca as putea numi salon acest loc.
o opțiune că sa fugi de ea. angajatul care mă tuns pur și simplu nu știe să tundă. in tot parcursul tunsului a trebuit să fiu atent pas cu pas fir cu fir că sa nu îmi mutileze imaginea părului. până când a tăiat fara sa apuc 4 centimetri de par dintr-un loc din care nu am vrut și mi a stricat efectiv freza și imaginea. aparatele sunt de joasa calitate comportamentul este sub orice critică rece distant și de proastă calitate. as putea spune foarte multe impresii negative legate de experiență pe care avut-o. dar sunt doar eu de vina că am ales sa dau 30 de lei la un tuns sub nivelul amatoricesc. eu am tuns mai bine verișori mei in timp de pandemie și totuși nu sunt de meserie. sunt medic dar recunosc că nu am ținut cont de nimic și doar am mers după preț. nu mereu scump înseamnă și bun. dar totuși unde e mai scump . cerințele sunt și mai mări. departe de orice gaura de amatori și țineți cont că orice cap merita un tuns bun.
Mihai Olar
Mihai Olar2 ani în urmă
Am trecut in urma cu cateva luni pe la acest salon, urmand sa fiu tuns de Victor.
Fara sa exagerez am avut parte de cea mai proasta tunsoare din viata mea. Ireal de asimetrica , pur si simplu o parte a parului capului era tunsa mult mai scurt (sesizabil , vreo 2 cm ) decat cealalta.
Never again VF !
Locații recomandate