/Cluj/Salon de infrumusetare

Barock Hair Salon

galati nr 2 galati, Strada Dunării 20, Cluj-Napoca 400593, România

Barock Hair Salon
Salon de infrumusetare
4.5
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFH+W7 Cluj-Napoca, România
+40 753 722 771
barock-hair-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flaviu
Flaviu2 ani în urmă
Personal fain si profesionist. Recomand cu incredere!!!
Pancea Moldovan Adrian
Pancea Moldovan Adrian2 ani în urmă
Frizeri. Priceputi cu toti:Adin, Vald si. Vladut. 🤗
Raul Nicola
Raul Nicola4 ani în urmă
Astazi am decis ca nu o sa ma mai tund niciodata la ei (desi locatia e la parterul blocului in care locuiesc). Din experienta mea, nu se tin de programari. De fiecare data cand m-am tuns aici a trebuit sa astept in jur de jumatate de ora fata de ora programata. De doua ori au incurcat si programarile si durata de asteptare a fost de peste o ora. Dupa prima intamplare am decis sa le mai dau o sansa, dar astazi s-a intamplat acelasi lucru. Dupa ce am asteptat o ora, mi s-a spus cu nonsalanta ca "mai dureaza putin", fara niciun "scuze" sau vreo urma de parere de rau. Customer service at its finest :)
Danut B B
Danut B B4 ani în urmă
Nota 10 pentru echipa, salon organizat din toate punctele de vedere, chiar dacă uneori am întârziat sau nu am putut onora rezervarea, nu au fost probleme ba din contra m-au reprogramat in alta zi cu drag .

The best !
Lorena Tinca
Lorena Tinca4 ani în urmă
Staff-ul nu accepta niciun fel de reclamatii, nu recunosc, greseli la contur, la tuns si nici macar cea mai mica urma de a recunoaste sau a-si cere scuze!
Niste oameni neasumati!!!
Alegeti orice alt salon pt ca profesionalismul lasa de dorit!
Ferdinand Frantz
Ferdinand Frantz2 ani în urmă
Bătaie de joc pe față !!!! Am fost zilele astea și am fost tuns în batjocură !!!! Nu recomand!!!!!! Am sa fac reclamație la protecția consumatorului!
Marcu Radu
Marcu Radu2 ani în urmă
Probabil cei mai buni frizeri la care am fost vreodată :)
Ada Simion
Ada Simion2 ani în urmă
Am fost clienta a acestui salon de doua ori. Pentru ambele dati am avut programare, insa la fata locului am avut de asteptat destul de mult. Prima data am asteptat o ora si jumatate, in conditiile in care in seara respectiva aveam un eveniment formal la care trebuia sa ajung, si mi-a fost teama ca voi intarzia. A doua oara, am asteptat aproximativ 35 de minute, dintre care cam 20 au fost afara (salonul nu era inca deschis), si trebuia sa merg la servici dupa. In plus, in contextul pandemiei Covid-19, nu recomand acest salon deoarece purtarea mastii de protectie in interior nu este respectata de majoritatea angajatilor si nici de unii clienti. Serviciile in sine, de tuns si de coafat, au fost acceptabile. Sper sa se schimbe lucrurile in privinta respectarii programarilor si a purtarii mastii :)
Locații recomandate