/Cluj/Salon de infrumusetare

Salon Privee

Bulevardul Eroilor 19, Cluj-Napoca 400129, România

Salon Privee
Salon de infrumusetare
4.2
170 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+25 Cluj-Napoca, România
+40 264 450 163
salonprivee.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria1 an în urmă
Imi pare rau sa spun după atâta timp ca am rămas profund dezamagita atat de calitatea serviciilor cât și de refuzul explicațiilor ulterioare!!Nici măcar nu le pasa ce parare au clienții lor!Avand in vedere ca acolo imi fac manichiura (Eva ,f buna)și din pacate imi pare neapreciata,celalata fătuca…cu f multe cursuri 😂cică,varza total,deplorabil și de neașteptat la dutai salonul!De par ce sa mai zic?sa ferească D zeu 250 de lei pt o coafura pe care nu eu am cerut o(am arătat poze exacte cum doresc)M a făcut sa par efectiv o baba ,agrafele cădeau ..am venit acasă și m am aranjat eu pentru nunta!!Nu ma lasă sa pun poze aici din pacate!!!!Doamna de la masaj f drăguța si plăcută însă cu siguranța nu voi mai trece pragul lor si cu atat mai puțin nu voi alege sa mi dau banii cuiva ca sa si bată joc de mine!
Oana D
Oana D2 ani în urmă
Nu recomand deloc pentu coafor/vopsit. Am apelat la serviciile salonului pentru deschidere de culoare la radacina, nimic sofisticat, doar uniformizare de culoare ( suvite+nuantat), parul meu fiind deja blond deschis. Am plecat dupa 3 ore de "mestereala" cu parul saten , mai inchis cu 3 tonuri, in nuante calde, dupa ce am dat referinte foto si am explicat ca doresc o nuanta de blond cenusiu , rece. Nu inteleg cum s-a reusit aceasta 'performanta", dar nu va irositi banii- citind review-urile imi dau seama ca nu e doar o " intamplare". Pacat.
Horge Sorina
Horge Sorina2 ani în urmă
Am fost la Maria pentru un balayage și a ieșit foarte bine, cu toate ca în timpul pandemiei mi-l decolorasem singura și aveam o nuanta neuniformă. Parul îmi este foarte moale iar prețul a fost mai mult decât decent. Recomand.
Denisa Moldovan
Denisa Moldovan2 ani în urmă
Foarte proasta tehnica pentru manichiura semipermanenta. Marginile nu erau complet consolidate, top coat-ul neuniform distribuit, exista goluri micute, iar pe finalul zilei deja a inceput oja sa se desprinda de unghie in colturi. Nu recomand!!!
Andreea Cioaba
Andreea Cioaba2 ani în urmă
O EXPERIENTA DEPLORABILA!
Nu as recomanda asta nici macar dușmanilor!
Am fost pentru un serviciu de permanent, pe par lung.
Am sunat pentru programare la professional hairstylist si pe cand am ajuns nu stia ce trebuie să-mi facă, nimic nu era pregătit si am mai așteptat inca 30 min.
Bigudiurile mi s-au rupt în cap, pe șuvița din fata a fost nevoie sa schimbe bigudiurile de 3 ori.
La plecarea din salon aveam câteva bucle, dar dupa cateva ore aceastea au dispărut aproape complet.
Am sunat si mi-a zis sa spăl parul a doua zi iar dupa spălare, parul era aproape la fel ca înainte să merg.
Evident ca am fost sa imi recuperez banii, nebeneficiind de niciun serviciu realizat corespunzător( suma serviciilor depășind 400 de lei) , fapt cu care aceasta nu a fost de acord, restituindu-mi o parte mica din aceștia.
Faceti-va o favoare si nu pășiți acolo!
Atașez poze, în ordine: imediat după ieșirea din salon, in aceeasi zi, seara, a doua zi si a doua zi dupa spălare.
Puteam sa nu mai scriu nimic, din poze se intelege direct mesajul.
Cioaba Alexandra
Cioaba Alexandra2 ani în urmă
referitor la aceasta discutie(attach)
1. in functie de tipul de par se prepara solutiile, astfel incat "tratamentul" cu permanent sa poata sa fie realizat - in cazul in care tipul de par nu se preteaza pt acest tip de tratament, clientul trebuie anuntat in prealabil, dar e mai convenabil sa faci niste bani degeaba
2. "buclele" cu care a iesit domnisoara din salon, in nici un caz nu aratau a BUCLE, ci mai mult a par ciufulit.
3. un professional hairstylist care sustine ca a efectuat corect un permanent, ar trebui sa stie ca in urmatoarea perioada, nu mai poate fi efectuat un alt tratament permanent, cu atat mai mult cu cat scalpul clientei a fost afectat de primul tratament efectuat necorespunzator - spre deosebire de profesionista acestui salon, care la 5 zile distanta a considerat optim sa repete serviciile (de proasta calitate) oferite anterior
4. la plecarea din salon i s-a comunicat clientei ca 72 de ore nu e indicat sa isi faca nimic in par, iar acum sustineti ca e vina clientei ca nu a folosit spuma achizitionata din salon?! cred si eu ca era bun si procentul din vanzarea poroduselor, dar o spuma de par ar trebui utilizata pentru intretinere pe termen lung, si nu pentru a ajuta un permanent sa tina, imediat dupa iesirea din salon!

=> profesionalism = 0, iar atitudine = sub 0 - poate ar fi timpul sa va mai si asumati din greseli, in loc sa aduceti acuze degeaba, dupa ce incasati niste bani pe care nu ii meritati
Denisa Bulbucan
Denisa Bulbucan2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta pe care am avut-o la un salon de pana acum. Nu recomand serviciile lor de o calitate deplorabila. Rezultat final prost, culoare neuniforma. In varful capului sunt o culoare, iar pe lungimea firului total alta. Vopseaua nu a prins. Preturi exagerate. Nu faceti greseala sa ii alegeti, iar daca o faceti, asigurati-va ca intrebati pretul inainte. Si sa aveti 3 lei in cazul in care doriti apa, si aceea se plateste. Pret final 577 lei, "cu o reducere consistenta". Nu vreau sa stiu cat ar fi costat fara reducerea consistenta. Singurele lucruri pozitive de spus ar fi despre tuns si coafat.
AMM
AMM5 ani în urmă
Am ajuns aici la recomandarea unei prietene. Personalul amabil si atent cu nevoile clientilor din prima secunda. Aparatura profesionala si personal calificat.
Recomand cu incredere.
CATALINA SIMONA CIHODARU (Alina Putin)
CATALINA SIMONA CIHODARU (Alina Putin)2 ani în urmă
Salon de cinci stele servire ireproșabilă .Personal mega drăguț .Eu am fost sa îmi vopsesc sprincenele .Super tare preturi foarte bune .O vopsire de sprincene ma costat 30 de roni .Puteți apela cu mare încredere la acest salon .
Locații recomandate