/Cluj/Salon de infrumusetare

Salon Prestige

Strada Trifoiului 16, Cluj-Napoca 400000, România

Salon Prestige
Salon de infrumusetare
4.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ34+QJ Cluj-Napoca, România
+40 747 362 933
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Cucu
Maria Cucu2 ani în urmă
Nota 10 atât pentru serviciile de păr cât și pentru unghii. A fost minunat, m-am simțit foarte bine. Personalul este prietenos și salonul este modern.
Denisa Barabasa
Denisa Barabasa2 ani în urmă
Nu am crezut că e posibil sa ajungi cu unghiile intacte la întreținere până când am cunoscut-o pe Katea. E profesionistă, perfecționistă și folosește produse de calitate care rezistă. Mereu programarea la unghii e momentul de respiro, simțindu-mă foarte bine cu Katea. 💗
Gorescu Antonia
Gorescu Antonia2 ani în urmă
O experiență roială aș putea spune, oameni foarte bine pregătiți care lucrează cu mare drag și spor și se poate vedea acest lucru cel mai bine în rezultatele excepționale cu care rămâi la ieșirea din acest salon. Mă bucur foarte mult că am avut oportunitatea de a-mi lasă părul pe mâna unei domnișoare superbe atât pe exterior, dar mai ales pe interior! Recomand 222/10! <3
Mult mult spor și succes în toate!
Iunia Vinersar
Iunia Vinersar2 ani în urmă
Katea este cea mai drăguță persoană ever ❤️ când am ajuns la ea am avut unghiile distruse și a avut grija sa le ajute să își revină.
E o plăcere fiecare vizita la ea, recomand cu mare drag ❤️
Mălina Ceapraz
Mălina Ceapraz2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile de la manichiură, profesionalism și calitate. Un salon superb, primitor și organizat. ❤️
Ramona Rau
Ramona Rau2 ani în urmă
Am fost vopsita bruneta de Andreea. Nu a prins vopseaua fix in fata si in creștetul capului. Nu m-a deranjat asa de tare acest lucru, ma gandeam sincer sa imi schimb cararea pe cealalta parte.
Andreea nu a zis nimic si mi-am filat toate suvitele care nu au prins aceasta vopsea minune pe care o folosesc.
Acum m-am ales cu tot felul de suvite scurte in cap care nu arata absolut deloc bine. Preferam sa raman cu parul lung si prost vopsit, decat cu suvite scurte in mijlocul capului.
Dezamagitor, nu asa se procedeaza.
Putea sa fie sincera cu mine, nu sa puna mana pe foarfeca si sa imi taie parul in halul asta, din cauza ca nu i-a iesit ei vopsitul.
Beatrice Hajdu
Beatrice Hajdu2 ani în urmă
Locatie usor de gasit, salon curat, modern, placut. Am ajuns la Katea, cu unghiile distruse, crescute, unele rupte si mi-a transformat mana in model instagram :-) Nu e magie, e dedicatie maxima, munca multa si profesionalism la nivel inalt. Lucreaza cu materiale de calitate. Si pe langa asta e un om atat de frumos, placut si tare dragut!! Recomand cu incredere!
Daiana elena
Daiana elena2 ani în urmă
Serviciile de manichiura prestate de Katea sunt ireproșabile, manichiura rezista. Pe mine m-a atras stilul ei "finuț" de a face unghiile. Pe lângă asta, este si o persoana foarte drăguță si rezonez cu ea. Recomand! 😊
Locații recomandate