/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Alexia Beauty Salon

Bulevardul Iuliu Maniu nr 78-80, București 061111, România

Alexia Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.4
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MH+Q7 București, România
+40 774 681 145
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Adriana
Adriana Adriana2 ani în urmă
Profesionalism 0.
Am sunat sa fac programare pt repararea unei unghii. M-am programat si cand am ajuns mi s-a spus ca nu ma poate face. Pe viitor nu mai puneti oamenii pe drum degeaba!! Pe langa faptul ca nu exista respect.discutau intre ele despre client cu clientul de fata.
O rusine de salon!
Roxana Flaidar
Roxana Flaidar2 ani în urmă
Mulțumesc mult Alexandra Neacșu, mulțumesc Alexia Beauty Salon!
Alexandra Neacsu
Alexandra Neacsu2 ani în urmă
Un salon unde frumusețea este egala cu profesionalismul👏 Recomand
Cristina Cirjan
Cristina Cirjan2 ani în urmă
Nu recomand nimănui, am fost tunsa de către patroana salonului care s-a laudat cu 16 ani de experiența, la spate parul meu este ciopârțit . Am cerut un simplu bob , parul nici măcar nu este tuns drept, arată îngrozitor. Asta ca sa nu mai spun cat de zeflemitoare este atitudinea ei, iar prețurile nu corespund cu cele de pe site.

Update: Am atasat cateva poze cu tunsoarea. Si cu preturile de pe facebook, pardon, nu de pe site. Cat despre doamna "patroana" , asa s-a autoinitulat, nu am numit-o eu, si din cate vad mai sunt si alte review-uri de o stea cu persoane care se plang ca au fost tunse de dumneaei. In fine, oricum parul meu a crescut de atunci dar las aceste poze atasate pentru ca fiecare sa isi traga propriile concluzii. O zi buna!
Anca B-S
Anca B-S2 ani în urmă
Recomand cu drag salonul. Am fost de 2 ori pentru vopsit-Balayage-blond,gri,platinat. M-am simtit foarte bine. Mi-a placut pentru ca este un salon intim, curat, cu personal cumsecade și cu profesionisti. Alexandra parca a facut magie cu parul meu și, in plus, a avut extreeeeeem de multa rabdare (ap 6 ore am stat in ambele dati, timp in care s-a lucrat si s-au purtat conversatii placute). Cu siguranta voi mai reveni.
Gabriela gabriela
Gabriela gabriela2 ani în urmă
M-am lasat pe mana Alexandrei la coafor pentru un balayage si rezultatul a fost incantator. Revin o data la 3 luni pentru reimprospatarea culorii si serviciile si preturile sunt foarte bune. Recomand ! 5 stele
Oana Costea
Oana Costea2 ani în urmă
M-am simtit super relaxata si rasfatata de catre hair stilista mea Alexandra ,care detine salonul. Am un Balayage super si sunt super incantata. Ai multumesc din sflet pt magia care o face cu paril meu. Ai multumesc si Soniei pt .unghiutele super frumoase. Recomand cu mare drag. Este o locatie super. Preturi super ok. 😍❤
Dani Popescu
Dani Popescu2 ani în urmă
In această locație nu afli de la început prețul serviciilor cerute.
Chiar dacă lista de prețuri e la vedere.
La final îți vei pune mâinile în părul deja coafat😟😅
Am dat 450Ron.ptr.un vopsit+spălat +coafat.
Norocul meu sau al lor era că aveam banii si să fac alte plăți
Rusine...de evitat
Locații recomandate