/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Elena Miron - Centru Estetic București

Grâului 21 Interfon 31 Etaj 3, București 041273, România

Elena Miron - Centru Estetic București
Salon de infrumusetare
4.8
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94X6+GM București, România
+40 749 036 678
elenamiron.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Stam
Maria Stam2 ani în urmă
PRO si CONS:
PRO: pensatul a fost wow. unul dintre cele mai bune servicii de pensat :) Curat salonul, atmosfera placuta per total.
CONS: daca aveti acnee, nu recomand extractii, in general nu recomand astfel de extractii, adica nu numai la acest salon. Daca o sa va documentati bine, lucrul pe care eu nu l-am facut, si l-am invatat prin experienta proprie, acneea activa de tipul pustulelor nu necesita extractie, ba chiar facem mult mai rau daca extragem acneea activa de pe fata, riscul de cicatrici de tipul adancituriilor e foarte mare (si nu ma refer la comedoane inchise - puncte negre, albe - aici se poate face extractie fara probleme).
Eu am ramas cu semne la cateva din cosurile extrase si mi-a fost de ajuns sa stiu ca nici un salon, nu doar aceasta, nu va trata acneea activa, ci mi se va parea ca ajuta pe termen scurt, o va 'calma'. Recomand dermatolog si calmarea fetei cu produse fara parfum si alti iritanti.
Ca orice alt salon, incearca sa isi vanda seturile, din nou, recomand dermatologul si vindecarea acneei la cineva specializat, pentru ca acnee este o inflamatie cronica. :)
Diana M
Diana M2 ani în urmă
Pe la 14-15 ani am inceput sa ma lupt cu o acnee urata care a continuat de-a lungul anilor pana in viata de adult, asa ca mi-a afectat foarte mult increderea in sine. Pe doamna Elena o cunosc din 2016 cand m-am programat la recomandarea unei colege de munca. La momentul respectiv tenul meu era intr-un stadiu destul de critic, inflamat, rani deschise, nu mai aveam curaj sa privesc in ochi oamenii cu care vorbeam, asa ca m-am gandit ca nu am nimic de pierdut. Si asa a fost. Din contra, am avut doar de castigat.
Doamna Elena a fost singura persoana care m-a ajutat si a inteles cat de tare imi afecta acneea increderea in sine. Nu voi uita niciodata cand, la cateva luni dupa inceperea tratamentului aici, am revazut poze cu tenul meu. A fost un moment destul de emotionant pentru mine deoarece nu realizasem cat de drastic se imbunatatise aspectul tenului.
De asemenea, tin sa mentionez ca nu scapi de acnee peste noapte. La fel ca in cazul unui tratament medicamentos, tenul are nevoie de timp si de mai multe sedinte pentru a se stabiliza. Si, de asemenea, depinde si de persoana.
Vin mereu cu mare drag si intotdeauna voi fi recunoscatoare pentru ajutorul, profesionalismul si intelegerea pe care le-am primit aici. ♡
Roxana Oprea
Roxana Oprea2 ani în urmă
Încep prin a spune ca pentru mine Elena Miron este un profesionist desăvârșit. Experienta mea cu ea a început din data de 05.01.2021, când, întâmplător, am dat de ea pe google. În a disperarea de a încerca și alta varianta pentru
a scapa de acnee, m am programat la ea, după multe vizite la dermatologi renumiți, care nu au făcut altceva decât sa îmi prescrie aceeași schema de tratament. Acum, după 8 luni de extracție, căci aceasta varianta este cea folosita de Elena, pot sa ies pe strada fără sa îmi pun fond de ten pe fata. Nu este ușor, trebuie sa ai foarte multa răbdare pentru a scăpa de acnee. Nu se întâmplă nimic miraculos, dar se întâmplă, ceea ce este foarte important. Pentru asta îți mulțumesc Elena!
Ela Florea
Ela Florea2 ani în urmă
Recomand cu mare drag salonul “ Elena Miron - Centru Estetic București” . O echipa profesionista cu servicii de calitate. 100% de incredere 🔝
Felicitari ptr tot ce faceti!
Georgiana Popovici
Georgiana Popovici2 ani în urmă
Un salon de nota 10, de la atmosfera relaxanta, pana la tratament. Recomand cu tot dragul, oricarei persoane care se confrunta cu acneea, desi se merge pe metoda clasica, pentru mine aceasta este solutia in rezolvarea acneei. La prima sedinta am fost sceptica dar pe masura ce treceau saptamanile am obervat ca tenul meu se lumineaza si se vindeca. Din experienta mea pot spune ca , am folosit diverse tratamente costisitoare cum ar fi :laser clear skean, curatari cu hydrafacial, terapie cu ozon, dermapen si diverse tratamente topice dar si cu antibiotic oral. Toate fara randament, dar decand merg la d.na Elena am vazut un rezultat considerabil in ceea ce priveste acneea cat si cicatricile lasate de aceasta. Pentru mine d.na Elena, este omul care a reusit sa imi ofere increderea in mine de care aveam mare nevoie. Va multumesc! Sunteti absolut minunata! ❤️
Mary F.
Mary F.2 ani în urmă
Nu recomand, preturi mult prea mari pentru calitatea serviciilor, am avut parte de servicii cu mult superioare pentru aceasi bani. Am zis sa încerc acest salon pentru un tratament cosmetic care s-a rezumat foarte rapid doar la o extracție superficiala (superficiala pentru ca a trebuit sa continui eu acasa), apoi închiderea porilor cu un aparat destul de vechi și la aplicarea unei măști, fără niciun masaj sau fără alte tehnici renumite pentru aplicare produse pe fata... recomand traiming în noile tehnici și mulțumirea clientelor prin aducerea de valoare, nu doar aplicare de produse renumite... sunt de acord cu comentariul Ralucăi, descrie foarte bine lipsa de profesionalism, de respectare a minutelor de tratament și fuga dintr-o camera în alta și împărțirea între clienți. Și nu, Nu contează legătură emoțională! Ci tehnicile și calitatea serviciilor! Pentru mine, comparând cu alte saloane profi, acesta a fost de departe cel pentru care nu se justifica pretul! Am dat 360 parca, recomand Toscana spa sau salon Afrodita dorobanți, aparatura și mâini de vis!!
Și desigur ca nu as mai încerca asemenea servicii, prima șansă e cea mai importanta. Acum observ ca încercați sa găsiți argumente, atunci nu ați explicat. În primul rand acneea e de domeniul trecutului, ați spus si atunci ca nu mai e cazul de acnee, acum spuneți altceva. Mai mult, am făcut tratament de tonifiere. M-am documentat f mult timp si știu ce tip de ten am și cum sa-l îngrijesc. Iar atunci am plecat cu tenul mai gras decât venisem și încărcat în condițiile în care și afara era o vreme caniculara.
Bineînțeles, toată lumea are dreptul la replica, dar ar fi frumos sa încercați sa acceptați și feedback-urile negative intr-un mod constructiv!
Luminita Denisa Patirlageanu
Luminita Denisa Patirlageanu2 ani în urmă
Tratamentele faciale facute consecvent la Elena iti asigura tineretea dupa care ravnim cu toatele! Chiar si acolo unde timpul nu ne-a iertat! Asa ca, daca va intereseaza sa va mentineti frumoase sau sa neutralizati efectele inaintarii in varsta, apelati cu incredere! Asa cum se duce acneea, asa se duc si ridurile! Iar, daca mergi pe simplitate si naturalete, apeleaza si la pensat! Si mainile sunt de aur, si conturul, ca sa zic asa, modelat in functie de caracteristicile fiecareia dintre noi! Recomand cu incredere! Merg de ani buni la Elena si nu m-a dezamagit niciodata!
Delia soare
Delia soare7 ani în urmă
Vin lunar la Elena de aproape un an si sunt tare multumita de servicii. Iar noua locatie e spatioasa, eleganta si foarte primitoare. Un salon deosebit.
Locații recomandate