/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Paul Studio

Strada Vatra Luminoasă 29, București 031624, România

Paul Studio
Salon de infrumusetare
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QQ+9P București, România
+40 723 897 096
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
EdFox
EdFox2 ani în urmă
Eduard Teodorescu
Eduard Teodorescu2 ani în urmă
Alexandru-Valentin Anghelache
Alexandru-Valentin Anghelache2 ani în urmă
Alex-Andre Ea
Alex-Andre Ea2 ani în urmă
In pofida sfaturilor credibile cu privire la aplicarea produselor de care ar avea nevoie parul meu, experienta a fost una total dezamagitoare. In mai multe etape esentiale ale vopsirii, renumitul Paul s-a abatut de la clienta ce-i eram pentru activitati mai relaxante in compania unor clienti mai fideli. O experienta horror am trait si in timpul spalarii parului dupa vopsire, in care in mod agresiv am fost paruita in mai multe randuri de catre colaboratoarea Dana, protestand in mai multe randuri asupra faptului ca eram agresata nejustificat. Pana la acest salon, nu am patit niciodata in viata asa ceva si am aproape jumatate de secol.
Increzatoare in sfaturile lui Paul, care a reusit sa-mi transmita incredere la inceputul intalnirii noastre, am achizitionat o serie de produse pentru par din salon (sampoane, masca, tratament de par, ulei de par, vopsea de par si oxidant). Surpriza a venit abia acasa cand am constatat ca, pe langa faptul ca toate preturile sale de vanzare sunt de 4 ori valoarea lor reala de piata si ca oxidantul ce mi-a fost vandut (nu in recipientul original, ci intr-unul oarecare, de alta concentratie decat cea de care aveam nevoie, care era aproape gol si pe care l-a clatit cu apa, dupa care mi-a cantarit cantitatea aferenta tuburilor de vopsea achizitionata) nu avea concenratia recomandata nuantei de vopsea cumparata, ci mai mare.
Precizez ca nu fac parte din showbiz si nici nu intentionam sa-l vizitez la salon mai des de 3-4 ori pe an, intr-ucat nu mai locuiesc in acelasi oras. Dar chiar si asa, am lasat la salon sume considerabile ce ar fi putut compensa vizite semnificativ mai dese.
Categoric, NU RECOMAND acest salon. Mai mult, daca nu sunteti vedete, evitati total sa treceti pragul acestui salon!
Desi asteptam ca pretioasele produse achizitioante de la acest salon sa aiba efectul dorit asupra parului meu, pana acum, in 3 saptamani, a devenit mai casant, se rupe, iar aspectul de par ars si deteriorat s-a accentuat vizibil.
Raddon Mangan
Raddon Mangan2 ani în urmă
(Tradus de Google) Superb

(Original)
Superb
Ovidiu Peptut
Ovidiu Peptut2 ani în urmă
Flioryn badea
Flioryn badea2 ani în urmă
Madalina Apostolescu
Madalina Apostolescu2 ani în urmă
Locații recomandate