/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Zebrra Beauty Salon

Șoseaua Colentina 22, București 021179, România

Zebrra Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.2
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46M+56 București, România
+40 771 791 308
zebrra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Andreea Scafaru
Andreea Scafaru2 ani în urmă
O alta dezamăgire. Poți plăti cu cardul dar daca nu tii cont de preturi te trezești cu o chitanță mai mare. Nu poți avea impresia că făcând astfel de gesturi îți poți păstra clienții. In 2019. Am contactat salonul, explicația fost că s-au produs o greșeală, dar nici că am mai călcat pe acolo.
Gabriela Enache
Gabriela Enache2 ani în urmă
Îmi fac manichiura de doi ani la acest salon , de ceva timp am început să fiu nemulțumita , ori nu există profesionalism , ori produsele nu mai sunt de calitate.Nu se poate după 5 zile sa mi se desprindă gelul, sa îmi taie cuticulele după aplicarea gelului , sa cer manichiură gel și să mi se facă manichiură semi, apoi sa mi se desprindă iar . Va rog sa rezolvați în consecință problemele !! Cu siguranta nu voi mai reveni.
Anca Alexandra
Anca Alexandra2 ani în urmă
Parul a ramas deteriorat in urma decolorarii. Timpul de actionare a decolorantului a fost prea mare, trebuie revizuita tehnica de balayage.
Nota este pentru rezultatul vopsirii, in schimb am apreciat amabilitatea personalului.
Roxana Mihailescu
Roxana Mihailescu2 ani în urmă
Mirela a facut o treaba buna pentru manichiura si pedichiura. Personalul este foarte prietenos si profesional. Daca vreti o coafura perfecta o recomand pe Bety, care mi-a facut parul perfect. Exact ce am cerut . O sa revin mereu cu placere!
Sergiu Emilian Mihai
Sergiu Emilian Mihai2 ani în urmă
Foarte multumit de dna. Adriana. Recomand cu drag tuturor barbatilor care merita o tunsoare de calitate. Sigur voi reveni.

Am ezitat mult sa merg la frizer pe pandemie, nu gaseam un loc safe, pana mi a spus sotia ca aici chiar se respecta normele de igiena, masca, etc. Mergeti cu incredere
Cristina Dana Bogdan
Cristina Dana Bogdan2 ani în urmă
De curand am avut placerea sa ajung la acest salon pentru un moment special din viata mea. Am descoperit mult profesionalism, deschidere si foooaaarteee multa rabdare. Recomand cu drag acest salon si imi pare nespus de rau ca acum locuiesc foarte departe de zona. Sper sa aud cat de curand ca veti deschide mai multe puncte de lucru. Salut tot colectivul de acolo! Toata stima! 🤗😉🤠🥳
Raluca Baicu
Raluca Baicu2 ani în urmă
Un salon la care vin cu drag de fiecare data. Preturile sunt f ok, profesionalism din partea angajatilor. Mereu esti intampinat cu un zambet(chiar si prin masca). Recomand pentru mani, pedi pe Mirela iar pt vopsit, tuns, aranjat pe Betty. Recomand cu incredere pt oricine vrea servicii de calitate si preturi accesibile.
Mara Sgondea
Mara Sgondea2 ani în urmă
Update: Am fost contactata ulterior de managerul salonului cu care am avut o discutie agreabila. Mi-a fost recomandata pentru cosmetica colega doamnei la care am facut referire mai jos, Iulia, de care sunt foarte multumita si pe care am recomandat-o si cunostintelor mele.

Recenzia face referire la serviciile de cosmetică la care am apelat astazi.
1. Daca nu va place ceea ce faceti, schimbati- va meseria. Scarba fata de ceea ce faceti se transpune in servicii de proasta calitate!
2. Părerile personale ale cosmeticienei in ceea ce priveste o alegere personală ( epilare definitiva), nu ma intereseaza. Scopul nu cred ca este sa intri in contradictoriu cu un client.
3. Reclama la un alt salon la care lucrează cosmeticiana, de asemenea, nu ma intereseaza .
4. Neconcordanțe intre tariful comunicat si agreat telefonic si tariful care mi s-a calculat la fata locului.
Daca un client agreeaza telefonic un pachet de epilat cu ceara traditionala, inclusiv menționarea procedurilor dorite, macar cosmeticiana ar trebui sa intrebe clientul care poate nu cunoaște diferențele de pret, nu sa foloseasca ceara de unică folosinta, ca e mai usor probabil si apoi sa se perceapa alt tarif. Ce e drept la ceara tradiționala trebuie să ai "mână". Nu oricine se pricepe.
Pentru acuratețe, mentionez ca nu am plătit decât suma agreată inițial. Daca aveti sistem de înregistrare a convorbirilor telefonice, ar fi frumos sa verificați.
5. In concluzie, nu i-as recomanda vreunui apropiat sa apeleze la serviciile doamnei cosmeticiene ( din pacate nu ii stiu numele). Atitudine lipsită de diplomație, chiar grosolană si serviciile nu sunt extraordinare, astfel încât să trec cu vederea. Nicio femeie nu își dorește ca dupa ce pleaca de la un salon, sa se duca la altul pentru retușuri.
6. Nu sunt un client veșnic nemulțumit, dimpotrivă. Apreciez atunci când serviciile sunt bune, spre exemplu Geta manichiura / pedichiura. Nu mi-aș dori să renunț la serviciile doamnei Geta, desi întâmplarea de astăzi mi-a lăsat un gust amar cu privire la acest salon.
Sunt interesată si de a formula o sesizare oficială ( daca imi furnizati o adresa de e-mail), nu doar pe internet.
Locații recomandate