/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Marchif Salon

București, România

Marchif Salon
Salon de infrumusetare
4.7
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PP+GW București, România
+40 722 123 642
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
SIMONA MANTA
SIMONA MANTA2 ani în urmă
Super profesioniste! Moderne in produse, pline de imaginatie in tuns, coafat, vopsit! Nicoleta mulțumesc pentru un super look!
Alexandra Ghirie
Alexandra Ghirie2 ani în urmă
Recomand ,super multumita de servicii, profesioniste toate angajatele , experienta își spune cuvântul
Anca Anisoara Butacu
Anca Anisoara Butacu3 ani în urmă
Totul la superlativ! Ador acest loc, un personal super drăguț, servicii de înaltă clasă.
Bogdan-alexandru caloianu
Bogdan-alexandru caloianu4 ani în urmă
De cel putin doua zeci de ani ma tund in aceasta unitate si pot sa spun ca a evoluat în fiecare an spre mai bine . Locația este modernă, curata , personalul deosebit de amabil si atent la solicitările clienților.
Andreea Julya
Andreea Julya5 ani în urmă
Excelent salon. Merg de 8 ani aici si nu as merge in alta parte. Fetele sunt foarte bine pregatite, lucreaza excelent si preturile sunt foarte bune pentru ce exista pe piata.
Video Creator
Video Creator6 ani în urmă
Un tărâm cu angajate grosolane (nu toate). În timp ce aștepți sa-ti vina randul la tuns auzi bârfe și comentarii despre clienții care tocmai au plecat. O individa de la frizerie, semi-boss (o recunoști după fata de girafa și ochelari) poate să te ignore total daca ii dai buna ziua și poate să urle la tine daca te simți prea in largul tau. În general e ușor iritata și importanta, de evitat. În rest, interiorul e plăcut și curat dar te simți ca un pensionar venit la un spital de stat, aștepți să vezi dacă doctorul te împinge pe scări sau te baga in seama de milă. PS: atenție la girafa!
Mica mem
Mica mem2 ani în urmă
Este locul cu oameni amabili, profesioniști, prețuri accesibile gândind ne la vremurile prezente, și locul pe care l frecventez de ceva ani, mai ales pentru o anumită d na pedichiurista
Daniela Daniela
Daniela Daniela2 ani în urmă
Este un salon cochet cu oameni minunați unde fiecare clienta este făcută sa se simtă cea mai frumoasă.La acest salon totul se rezolva,indiferent de preferințele clienților.Nu exista " nu se poate"
Locații recomandate