/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Aly Beauty

Calea Vitan 146B, București 031301, România

Aly Beauty
Salon de infrumusetare
4.5
184 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47M+89 București, România
+40 769 439 679
alybeauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Prigoreanu Ioana
Prigoreanu Ioana2 ani în urmă
Recomand cu toata caldura acest salon. Am fost impresionata de curatenia impecabila, atmosfera primitoare din salon si profesionalismul si caldura personalului. Am ajuns la Elena de la cosmetica si m-am indragostit de mana ei si de salon. Nu exagerez cand spun ca nu am simtit durere. Felicitari, va imbratisez, pana la urmatoarea programare.
Iuliana Relea
Iuliana Relea2 ani în urmă
Am facut o programare la coafat de luni pt sambata, iar sambata cand am venit, mi-au spus cu zambetul pe buze ca nu am nicio programare acolo si dupa ce am insistat au spus ca poate colega care se ocupa de asta a facut pt sambata viitoare…si ca ea tocmai a plecat in concediu…
Silvia Tulbure
Silvia Tulbure2 ani în urmă
Manichiura execrabila din toate punctele de vedere. 70 lei pt o manichiura semi pe care mi-o puteam face mai bine acasa sau la o incepatoare care ar fi cerut 35-40. Mi-a pilit unghia foarte tare, mi-a aplicat oja inegal, in dâmburi, forma unghiilor era inegala, mi-a lasat scame pe unghii si multe alte greseli pe care nici un profesionist nu si-ar permite sa le faca.
Diana Petria
Diana Petria2 ani în urmă
Am beneficiat de un serviciu de coafura în urma căruia am doar cuvinte de laudă de adresat din toate punctele de vedere. Primire călduroasă, înțelegere, discuții deschise și nu în ultimul rand, profesionalism. Recomand cu multa încredere! 🖤
Diana Alexa
Diana Alexa4 ani în urmă
Personal extrem de amabil si binevoitor. M au servit cu suc sampanie si prajituri pt ca salonul implinea 7 ani de la deschidere . Servicii de calitate la un pret foarte decent.
Mult succes pe mai departe
Alexandra Popa (Pipa)
Alexandra Popa (Pipa)4 ani în urmă
Desi la telefon mi s-a spus ca ma incadrez la nivel de par mediu iar tratamentul cu botox ma costa 200 lei, dupa tratament mi s-a cerut o taxa de 50% din valoarea serviciului, adica 300 lei, pe motiv ca am de fapt par lung, lucru total neadevarat si vizibil pentru oricine. Fiind prima oara la acest salon pot spune ca arata bine doar din poze, la fata locului este un salon improvizat, chiar la strada, pedichiura fetelor se face tot acolo unde te coafeaza, fara pic de intimitate, dar mai ales fara atentie la curatenie. Nu recomand!!
Roxana - Maria Diaconu
Roxana - Maria Diaconu2 ani în urmă
Într-un cuvânt: impecabil!
În mai multe cuvinte: Servicii de calitate și personal foarte amabil și foarte bine pregătit.
Mereu o plăcere.
Cristina Nicolae
Cristina Nicolae2 ani în urmă
Un salon foarte curat şi un personal ce īşi respectă clientele.Mulțumesc fetelor.Felicitări īntregii echipe mai ales şefelor.Vă pup pe toate.
Locații recomandate