/Bucuresti/Salon de infrumusetare

1Dream Beauty Studio

Str. Nicolae G. Caramfil 40, București 014144, România

1Dream Beauty Studio
Salon de infrumusetare
4.6
370 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JV+R3 București, România
+40 728 580 314
1dream.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iva Kokonozi
Iva Kokonozi2 ani în urmă
Recomand cu maxima incredere acest salon! Initial aveam parul vopsit negru si voiam sa ma fac blonda. Inainte sa merg la 1dream m-am dus la un alt salon unde au facut un total dezastru, m-au decolorat oribil si am ramas cu 4 culori diferite in cap. Asa ca m-am dus la Raluca care nu numai ca a reusit sa ma faca blonda, dar mi-a facut cel mai frumos blond pe care l-am vazut vreodata, pastrandu-mi sanatos parul. Nu credeam sincer ca voi fi blonda abia dupa mult timp si multe interventii, insa cumva acest salon a reusit. Sunt profesionisti, prietenosi si le pasa de sanatatea si ingrijirea parului tau. La final m-am dus sa o imbratisez pe Raluca in semn de recunostinta. Chiar sunt cei mai buni!
Cristina Visoiu
Cristina Visoiu2 ani în urmă
O experienta minunata și unica, as putea spune, de ambele părți 😁.
De ce spun unica : din punctul meu de vedere, pt ca niciodată nu au mai lucrat la parul meu 3 persoane simultan, cu o a 4a persoana pt suport; și cred ca unica și din punctul de vedere al Ralucăi și al fetelor, pt ca nu cred ca s-au mai întâlnit cu un par pe care sa nu stea pudra sau vopseaua.
Am fost pentru prima data pentru o schimbare de look, dar am primit o întreaga experiență.
Totul a început cu punctualitate și a continuat cu maxim profesionalism, iar rezultatul final a fost unul excelent.
Felicitări tuturor, cu siguranță voi reveni și va voi recomanda!
Roxana Din
Roxana Din2 ani în urmă
Mai presus de etica profesionala pe care am admirat-o, am apreciat extrem de mult delicatetea si usurinta cu care Mihaela a reusit sa-mi creeze o experienta minunata. Desi am mers cu o idee oarecum conturata despre cum as fi vrut sa arate suvitele cenusii, am fost deosebit de impresionata de rezultat. Cred cu tarie ca sunt oameni care doar coafeaza parul si oameni care in schimb creeaza arta si ma bucur ca eu am avut ocazia sa o intalnesc pe Mihaela, care cu siguranta face parte din a doua categorie. Va multumesc!
Mirela
Mirela2 ani în urmă
Tot ce pot sa spun e ca am mers acolo pentru o schimbare si o reparatie a unui par deteriorat si colorat anterior. Pe langa rezultatul final uimitor, atmosfera si stilul "all hands on deck", in care 2 sau chiar 3 oameni muncesc simultan la o singura clienta sunt foarte rar intalnite. Imi este clar ca sunt oameni pentru care se aplica la fix zicala: "fa ceea ce iti place si nu vei munci o zi in viata ta". Multumiri si aprecieri Ralucai si intregii echipe
C Elena
C Elena2 ani în urmă
De cand intri in salon, totul se relaxeaza, si corpul si parul. Raluca este atat de placuta incat te lasi in mana ei cu toata increderea. Are capacitatea de a te intelege, asculta si iti ofera sfaturi pertinente. Raluca a schimbat radical ceea ce era un “mic dezastru” si a transformat-o intr-o bucurie! Parul meu este total transformat. Raluca, ti-ai implinit visul, acela de a face oameni mai fericiti ! Iti multumesc din inima!
Rădulescu Andrada
Rădulescu Andrada2 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru tunsoare si pentru balayage. Părul meu nu a arătat niciodată mai frumos! Mulțumesc și pentru ca ati reușit sa ma ajutați cu programarea la salon, deși am sunat de pe o zi pe alta și toate locurile erau ocupate.
Recomand cu încredere serviciile acestui salon!
Raluca, ești minunata! You rock, girl!
Corina Plesea
Corina Plesea2 ani în urmă
Raluca este minunata. Experiențele anterioare din cadrul altor saloane au fost traumatizante, aici am găsit o echipa de profesioniști care au reușit sa îmi redea forma parului mult dorita. Recomand cu încredere acest salon.
She Designed
She Designed2 ani în urmă
Am fost la epilare cu ceara si ca prin minune nu a existat durere si usturime cum mi se intampla la alte saloane. Recomand serviciul de epilare cu ceara, super! Ambient placut si oameni foarte atenti cu clientii lor!
Locații recomandate