/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Rouge Nail Bar

Strada Popa Savu 65, București 011434, România

Rouge Nail Bar
Salon de infrumusetare
4.1
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38M+2V București, România
+40 722 692 234
rougenailbar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Alternative Quantum Medicine
Alternative Quantum Medicine2 ani în urmă
Excelent oja...semipermanenta a ținut perfect...domnisoara/doamna Crida a avut un comportament prietenos,curățenie impecabila și dezinfecție peste tot.
Alexya dospina
Alexya dospina2 ani în urmă
Servicii de proastă calitate!În nici un caz nu este vorba de profesionalism în acest salon!Dezamăgită complet de comportamentul fetelor și de unghiile pe care mi le-au făcut!Cu siguranță nu mai revin!Mi s-a spus că o să mi se facă mani-pedi în același timp, dar de unde....am așteptat 40 de min. pentru mani și nici măcar un scuze nu am auzit!!!
Nicoleta Nitulescu
Nicoleta Nitulescu2 ani în urmă
Locația nu este foarte curată...se poate mai bine...Insa serviciile la mani/pedi sunt peste media din oraș! Cele mai bune din oraș pentru mine la ora actuală! Iar terasa de afara oferă posibilitatea de intalniri/ citit mail-uri/ Vorbit la telefon! Multumesc!
Miruna Preda
Miruna Preda2 ani în urmă
Manichiura s-a ciobit dupa 2 zile. Am fost programata la 20.15, manichiurista m a preluat cu 20 de minute intarziere si dupa a inceput sa se grabeasca pentru ca voia sa plece mai repede. Mi a facut degetele franjuri cu freza de unghii, a avut o atitudine ostila iar la final in loc de 170 de lei mi a cerut 270, pe motiv ca mi ar fi facut unghiile cu gel de la zero (eu aveam deja baza de la alt salon si aveam programare la intretinere gel)
ZK Cristina
ZK Cristina2 ani în urmă
O locație foarte drăguță, m-am simțit bine , servicii impecabile iar personalul foarte drăguț (chiar daca am întârziat puțin)! Mulțumiri fetei blonde care sa ocupat astazi de unghiutele mele (Adina ? Daca nu mă înșel):D
Recomand cu încredere ! ❤️
Cristina Carata
Cristina Carata2 ani în urmă
O experienta neplacuta! Am ajuns la timp la programare insa am fost nevoita sa astept 45 de minute pt a fi preluata. O manichiura (simpla!, nici macar cu oja) extrem de prost realizata: unghiile neegale, pielitele ciopartite efectiv, etc. Iar pretul platit a fost extrem de ridicat fata de serviciile primite. Nu s-a ridicat nici macar la nivelul unei manichiuri dintr-un salon de cartier. Din pacate, prima si ultima experienta la acest salon.
Alexandra Cioaca
Alexandra Cioaca2 ani în urmă
Cea mai nefericita experiența! Am plătit un pret mult prea mare pentru serviciile oferite, pe lângă faptul ca la telefon când am făcut programarea mi s-a comunicat cu totul alt pret. Pedichiura realizată oribil, oja cursa, când am ajuns acasă deja pe unghiile mici nu mai aveam oja era sărită complet. Nu voi mai calcă niciodată in aces salon. Nu recomand!
Stoica Oana
Stoica Oana2 ani în urmă
Cea mai urâta experiența! Pe lângă atitudine și mod de comunicare, serviciile oferite lasă de dorit! Am venit pentru o întreținere cu gel, atât, și am primit “manichiura cu gel cu short apex și aplicare de semi” la un super preț, mult prea mare,dar nu ar fi fost o problema dacă măcar arătau frumos unghiile la final. Ce am cerut și ce am primit, nici culoarea de la manichiura anterioară nu a fost îndepărtat in totalitate, am cerut alb-lăptos am primit roz, a trebuit sa i Menționez eu domnișoarei ca unghiile sunt denivelate de la gelul aplicat de ea ca sa retuseze. Iar pentru încasarea prețului extraordinar de mare trebuie sa aștepți sa se dezmeticească una din fete sau sa gândească prețul. Nu recomand!
Locații recomandate