/Brasov/Salon de infrumusetare

Apollo Salon

Calea București nr. 107, Brașov 500299, România

Apollo Salon
Salon de infrumusetare
3.7
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJQ+PR Brașov, România
+40 752 222 242
apollosalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Nicoletta Obeala
Nicoletta Obeala2 ani în urmă
Apollo, centrul comercial Carrefour.
Din pacate nu am tinut cont de recenzii si am avut incredere in recomandarea doamnei care m-a tuns. Am cerut șuvițe subtiri, pt ca vroiam sa ramana vizibilă culoarea părului meu, culoarea mea naturală. Am intrebat de 2 ori daca s-a inteles ce îmi doresc si mi s-a confirmat. Surpriza a venit la final, cand in loc de șuvițe, m-am trezit cu părul galben " din cauza nuantatorului" dupa spusele doamnei care mi-a tuns si vopsit părul. Astfel, după 4 ore am iesit de acolo cu lacrimi în ochi ,cu părul galben si cu 410 lei în minus.mentionez ca am părul de lungime medie. Absolut de nerecomandat. Nu recomand nimănui acest salon.
Roberto Scafa
Roberto Scafa2 ani în urmă
O mizerie , faci programare , nu se respecta niciodată. Arati o poza simpla (tuns barbat) si te trezești ras pe părți si cu 3 fire de par sus de cca 2cm , personalul plin de greață , o rusine! Nu recomand nimănui. Am fost sa ma araniez pt un eveniment si acum probabil voi purta sapca , câteva luni! Mi e sila!
Anamaria Duduman
Anamaria Duduman2 ani în urmă
Ce am cerut vs ce am primit 🥲 țin sa menționez ca la french am renunțat eu, dar in rest nu exista scuze pentru felul in care a fost aplicat gelul și acea “inima”.
Bercea Constanta
Bercea Constanta2 ani în urmă
Str. Egretei , coafor Apollo, tuns si spalat 80, AM CERUT BOB IN SCARI SI M/AM TREZIT CU PARAPET, la aceste preturi ar trebui servicii de calitate, coafeze cu experienta in tuns. Pling ca m/am tuns ,si am dat si bani, nu va recomand acest coafor care este in AVANGARDEN. Pensat la fel 30 lei, sitrebuie sa merg in alta parte la pensat
Ana Maria Man
Ana Maria Man2 ani în urmă
Nu recomand nimanui . Ceri un tuns , areti poza si la final te trezesti cu o cratita in cap. Nici pe departe cu ceea ce am cerut.
Ceri un tuns si te trezesti ca te si spala , dupa care te trezesti cu o nota de plata astronomica .
🥺😤😤😤😤😫😫😫
Florea Andreea
Florea Andreea2 ani în urmă
Am facut o programare telefonica pentru un simplu coafat de la ora 9:00, aveam un eveniment la ora 11, am venit proaspat spalata pe par pentru ca asa stabilisem la telefon! De la ora 9:00 cand am ajuns, am stat pana la ora 9:40 si individul care trebuia sa ma coafeze nu era de GASIT! Am ramas profund dezamagita si pe langa ca mi-am facut un car de nervi, pentru ca trebuia sa merg la botez necoafata, doamna care a fost foarte draguta si a sunat managerul sa intrebe daca acel angajt mai ajunge, a spus ca DA, sa stau linistita ca trebuie sa apara!! Asa am stat de linistita pana la 9:40, pana am cerut daca e posibil macar sa folosesc un pic placa, sa nu ma prezint in halul ala la eveniment!!!
Am povestit la toata lumea si voi povesti de acum in colo si de fiecare data cand am ocazia
NU RECOMAND
Ana istrate
Ana istrate2 ani în urmă
Atat neprofesionalism din partea unui băiat mai brunet , ma și tras de par, ma slutit si inițial eram programată la 16:30 și abia la 17 ma preluat cineva.
Nu cred ca ma mai duc acolo
Sabrina Lupu
Sabrina Lupu2 ani în urmă
Am facut o programare pentru tuns cu o saptamana inainte, cand am ajuns in acest spatiu care ar trebui sa se numeasca “salon de infrumusetare” am fost pusa sa astept cateva minute pana apare “colegul” dupa spusele baiatlui de la receptie. Am asteptat jumatate de ora, dar “colegul” nu si-a facut aparitia. Respectuos am intrebat daca mai trebuie sa astept dat fiind faptul ca am un program si nu imi doresc ca rezultatul sa fie unul finalizat pe graba. Baiatul de la receptie a inceput sa il sune de cateva ori ca mai apoi sa imi spuna ca in weekend fusese botezul copilului unui coleg care lucreaza in salon si ca au petrecut.
Lipsa de profesionalism. Atitudini dizgratioase. Nu recomand absolut nimanui serviciile oferite de catre acestia. Timp, bani si rabdare pierdute. Sa va fie rusine!
Locații recomandate