/Brasov/Salon de infrumusetare

Salon Portre

Strada 1 Mai 2, Brașov, România

Salon Portre
Salon de infrumusetare
4.8
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5W+QH Brașov, România
+40 744 455 844
salonportre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brindusa C
Brindusa C2 ani în urmă
Mult profesionalism, dedicare, eficienta și o super comunicare stilist-client. Mulțumesc, Raluca, pentru rezultatul grozav!
Ioana Rusu
Ioana Rusu2 ani în urmă
Intreaga echipa este profesională, plăcută si zâmbitoare 👍
Daniela Grovu
Daniela Grovu3 ani în urmă
O echipa plina de energie; primire, servicii și produse profesionale; se oferă confort și consultanta adaptata la nevoile individuale. Felicitări, Ciprian! Felicitări întregii echipe! Recomand.
Oana I
Oana I4 ani în urmă
Coafeza a fost foarte drăguță și amabila. Sistemul de programări eficient. Nu mi s-a explicat ce se întâmplă și am plecat cu o culoare și coafura care nu mi-au plăcut. Parul meu avea nevoie de un tuns, și a primit asta. Din păcate e tern, o culoare uniforma plictisitoare - nici nu am știut ce și când s-a întâmplat. Comunicare stilist-client zero. Per ansamblu a fost cam pierdere de timp, dar măcar arata mai sănătos și vârfurile despicate au fost taiate (nu total, macar partial). Am fost entuziasmata înainte de programare dar rezultatul a fost cam dezamăgitor, mai ales cand mi-am vazut varfurile despicate dupa o saptamana. Experienta mea sigur nu a fost la nivelul asteptarilor.
Amalia Albu
Amalia Albu4 ani în urmă
Niste tineri profesionali si perseverenti vor aduce o schimbare estetica in viata fiecarui om ce le va trece pragul.
Delia Lupescu
Delia Lupescu5 ani în urmă
Am fost de 2 ori la salon si am fost foarte multumita de coafurile obtinute. Salonul arata foarte bine, iar personalul este foarte amabil. Raportul calitate - pret este unul foarte bun. Recomand cu incredere.
Madalina Balut
Madalina Balut2 ani în urmă
Prima data cand am trecut pragul acestui salon si am fost si sunt foarte multumita. Pe langa experienta pe care o are personalul, e bine de stiut ca si amabilitatea si empatia sunt foarte importante. Ca si clienta, pana acum acesta este printre putinele saloane in care m-am simtit foarte bine. Atmosfera este placuta. Cat despre consiliere, primesti toate detaliile si raspunsurile de care ai nevoie.
De parul meu s-a ocupat Cosmin.
Anca Stoica
Anca Stoica2 ani în urmă
Foarte profesionisti!
Locații recomandate