/Brasov/Salon de infrumusetare

Epilat cu ceara | Pensat sprâncene | Vopsit sprâncene | Cosmetica Andreea

Strada Verii 6, Brașov 500223, România

Epilat cu ceara | Pensat sprâncene | Vopsit sprâncene | Cosmetica Andreea
Salon de infrumusetare
5
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ27+WP Brașov, România
+40 722 668 154
cosmetica.andreea.standon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela popa
Daniela popa2 ani în urmă
Dupa ce, timp 16 ani, m-am bucurat de serviciile aceleiasi cosmeticiene pentru epilat, m-am relocat in Brasov si aveam nevoie de o noua cosmeticiana pentru epilare cu ceara! Mi-am facut ceva griji ca nu o sa mai primesc serviciile cu care eram obisnuita. Am nimerit insa din prima la Andreea si n-as fi putut fi mai multumita! Andreea este o profesionista, o persoana foarte placuta, te ajuta sa te relexezi in acele momente mai putin placute, iar mie personal, imi face placere sa merg la ea, asa ca o recomand din toata inima!
Diana Chirovan
Diana Chirovan2 ani în urmă
De aproximativ 3 ani de zile colaborez cu Andreea în tot ceea ce ține de îngrijirea personală, de la epilat cu ceară, la pensat și laminat gene și sprâncene. Sunt extrem de mulțumită de calitatea serviciilor și de condițiile de igienă, mereu ieșind din mâinile Andreei simțindu-mă ca scoasă din cutie. Pe lângă asta, Andreea este un om minunat și o companie plăcută. Mereu mă simt bine alături de ea și mă relaxez cu adevăr. Recomand cu încredere!
Ioana Filip
Ioana Filip2 ani în urmă
Andreea este o persoana minunata, cu mult calm, profesionista in tot ceea ce face si lucrul cel mai important este mediul curat in care lucrează. Sunt mereu multumita de serviciile ei si revin cu drag.
Mihaela Cristina Barbu
Mihaela Cristina Barbu2 ani în urmă
Servicii realizate cu profesionalism într-o atmosferă liniștita și primitoare. Andreea este o tipa cu care poți discuta ca între prieteni, își face treaba cu plăcere și pasiune. M-a convins de prima dată că nu voi renunța prea curând la serviciile oferite de ea!
Andreea Nita
Andreea Nita2 ani în urmă
Andreea este foarte profi, foarte amabila si te face sa te simti binevenita mereu. Salonul este de asemenea foarte curat! O recomand pe Andreea pentru servicii de epilare/pensat cu cel mai mare drag!!!
Tase Tase
Tase Tase2 ani în urmă
Răbdare, rapiditate ,profesionalism , toate le regăsiți la Andreea. Merg deja de 1 an și jumătate și mă simt tare relaxata in prezenta ei. Chiar recomand serviciile Andreei.
Sorana Alice Teleanu
Sorana Alice Teleanu2 ani în urmă
Am fost foarte incantata de serviciile oferite si de amabilitatea cu care m-a intampinat intotdeauna Andreea!❤️
Recomand cu incredere!!! Nu am sa mai schimb cosmeticiana niciodata!🥰
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
Bună ziua!!!Sunt clienta Andreei d peste 5 ani,un om cald,primitor,răbdător și ce este mai important din punctul meu de vedere foarte discretă și empatică!!!Recomand cu mare drag!!!
Locații recomandate