/Brasov/Salon de infrumusetare

Estetica Store

Calea București 57, Brașov 500326, România

Estetica Store
Salon de infrumusetare
4.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJWC+7W Brașov, România
+40 368 803 073
esteticastore.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Panait
Monica Panait2 ani în urmă
Am utilizat la recomandarea specialistilor de la Estetica Store doua produse complementare Medica120, din categoria tratamentelor anti-ageing dedicate zonei ochilor; Cu perseverenta si constanta, crema si serumul utilizate dimineata si seara acasa, rezultatele obtinute cu linia Complexe des Yeux au fost pe masura asteptarilor mele, ridurile si conditia pielii au fost vizibil imbunatatite.
Vio V
Vio V2 ani în urmă
Nu as putea spune ca magazinul este in categoria ieftin, ca are cel mai mic pret, sau cele mai faine promotii, samd. Dar ceea ce m-a convins in mod cert este calitatea produselor din categoria de uz profesional, care nu au nimic de a face cu cele din retelele de retail, sau disponibile in multe alte locatii; finalmente, accept ca raportul calitate|pret este bun si justificat, daca intentia este de a utiliza produse peste medie.
Teodora V.
Teodora V.2 ani în urmă
De ceva vreme ma confrunt cu caderea parului si am incercat diverse remedii, unele mai putin bune, altele mai ok. Odata cu consilierea primita online de la magazin si descoperirea produselor profesionale INDOLA impotriva caderii parului, starea si conditia parului meu s-au imbunatatit semnificativ. Deasemeni caderea parului se pare ca a fost mult redusa odata ce am inceput sa utilizez impreuna cu samponul pentru cresterea parului si serul special pentru cresterea parului Root Activating Lotion Indola.
Laurentiu Barutia
Laurentiu Barutia2 ani în urmă
Multumesc pentru eficienta si rapiditatea cu care a fost tratata de catre magazinul Estetica Store din Brasov a solicitarii mele legata de servisarea unei masini de tuns Wahl, care dupa o perioada de timp de doi ani si ceva-chiar trei ani, in care si-a facut treaba excelent, a ajuns sa fie in postura de a necesita inlocuirea cutitelor; Desi perioada de timp trecuta de la achizitie a fost una indelungata, promptitudinea serviciilor si amabilitatea de care am beneficiat, m-au convins sa achizitionez si un aparat de contur si pentru barba, care beneficiaza deasemeni de servicii de garantie si post servisare.
Recomad cu caldura !!!!
Izabella Kovacs
Izabella Kovacs2 ani în urmă
Odata cu inceperea unui tratament anti acnee la cabinet, bazat pe produsele specifice marca Chantarelle, am primit recomandarea cosmeticienei sa utilizez pentru rutina de ingrijire de acasa cateva produse care sa completeze tratamentul de la cabinet; Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute, mai am cateva sedinte de tratament la cabinet si in mod cert am sa utilizez in continuare produsele anti acnee Ideal Pure si Sebumelan Holistic.
Cristina GAP
Cristina GAP2 ani în urmă
(Tradus de Google) Produse și oameni minunați🔝⭐⭐⭐⭐⭐

(Original)
Great products and people🔝⭐⭐⭐⭐⭐
Mihaela Ciuica
Mihaela Ciuica4 ani în urmă
Nu recomand crema medica 120 colagen.Lista de ingrediente pe site este incompleta. La primirea coletului am verificat ingredientele de pe cutia cremei si se afla o lungă lista parabeni...
Bogdan gabor
Bogdan gabor4 ani în urmă
Un magazin cu produse profesionale, personal amabil, coafor și frizerie de calitate
Locații recomandate