/Bucuresti/Sala de fitness

Lotus Sport

Strada Padeșu Nr.2, București 041344, România

Lotus Sport
Sala de fitness
4.5
475 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C32X+64 București, România
+40 762 244 524
lotussport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
S9 Samsung
S9 Samsung2 ani în urmă
V-am dat mail pentru a lamuri situatia unui abonament si nu ati raspuns nici dupa cateva luni.
Gabriela Burcea
Gabriela Burcea2 ani în urmă
Acest pacalici angajat al vostru, Valentin, nu a achitat chiria unde a stat pana recent si stam si asteptam dupa el ba ca azi, ba ca maine, ba nu mai dai de el. Cu asa angajati de doi lei si aia gauriti,nu va faceti deloc reclama buna!!!
Iogiovanna iogiovanna
Iogiovanna iogiovanna2 ani în urmă
Super ok, condiții foarte bune, angajați super
Ana Maria anyana955
Ana Maria anyana9553 ani în urmă
Personalul trebuie să fie mai respectuos... Am fost mai demult la această sală si motivul principal pentru care nu mai o vizitez este din cauza personalului si a aparatelor vechi. Păcat, pentru că alte aspecte la ea sunt foarte ok !
Oana Dogaru
Oana Dogaru4 ani în urmă
Daca vrei sa mergi intr-o locatie aproape de casa, decenta, curata, cu oameni OK, aici este locul potrivit! Este adevarat ca o parte a personalului are o atitudine aroganta si de multe ori iti vine sa ii intrebi daca au o zi proasta dar aia e, suntem oameni. In plus, daca chiar nu iti convine sunt multe alte locuri in care sa mergi, ei sunt cei ce pierd, in final. Succes si atentie la review-uri, ele sunt cel mai graitoare, ca feed-back al ofertei voastre.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Baiatul de la receptie este super de treaba, mereu cand vin si il gasesc este foarte amabil. Totul este bine aranjat, in mare parte este curat peste tot. Singurele doua lucruri care nu imi plac la lotus de aici sunt acelea ca ganterele din sala de forta sunt foarte foarte deteriorate iar manusile de box de la etaj sunt foarte putine, si rupte. In rest, va recomand aceasta sala, au preturi mega bune si accesibile, si merita sa veniti!
Florin Marcu
Florin Marcu2 ani în urmă
Ok insa personalul ar trebui sa fie mai respectuos. Am incetat sa mai merg la aceasta sala din cauza energiei pe care oamenii angajati acolo o transmiteau. Pacat, proprietara este un om de nota 10, merita sa fie inconjurati de oameni de o alta calitate !
Ina Petrescu
Ina Petrescu2 ani în urmă
Sala mea preferată, de suflet!
Locații recomandate