/Bucuresti/Sala de fitness

Sky fitness

Strada Anastasie Simu 6, București 030167, România

Sky fitness
Sala de fitness
4.6
207 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RX+R8 București, România
+40 760 289 846
skyfitness-nutritioncenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Victor Bogdan
Victor Bogdan2 ani în urmă
La sky fitness romania personalul este foarte amabil si deschis, preocupat de nevoile clientilor si au calitatea de a reusi sa creeze un ambient familiar pentru cei abonati.
Este o sala echipata complet pentru diferitele nevoi de antrenament(fitness, powerlifting, bodybuilding) la preturi accesibile si încurajatoare atat pentru cei care sunt recent introduși în lumea sportului cât si pentru "veterani".
Se pretează perfect nevoilor mele si aici imi desfasor activitatea de 2 ani fara sa întâmpin nicio problema.
Recomand cu caldura.
Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe2 ani în urmă
După o experiența de ~2 luni de mers la aceasta sala ( & counting ), pot sumariza toată experiența in câteva cuvinte - profesionalism și amabilitate din partea echipei Sky Fitness, curățenie, prețuri accesibile, aparate suficiente, muzica buna si un lucru destul de important, lipsa mirosului de “bărbat” chiar si in vestiare 🤙🏼
Recomand aceasta sala ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Andreea Mitrea
Andreea Mitrea2 ani în urmă
Atitudinea fetei de la receptie a fost una calda si primitoare, cu intelegere si rabdare mi-a prezentat aspectele importante ale salii si de asemenea mi-a facut si un tur . O prima impresia foarte buna, astept cu nerabdare sa incep antrenamentele aici 😁 .
Ionut Pasat
Ionut Pasat2 ani în urmă
Foarte liniștit + oameni super faini. Recomand cu plăcere 😊😊
Filipenco Andrei
Filipenco Andrei4 ani în urmă
O sala de cartier medie în care se poate întra și cu 7 card ce reprezinta un avantaj. Un mic inconvenient toaletă și dușurile dar nu o sa scad din apreciere pt ca se compensează cu prețul abonamentului lunar. Ma repet se dorește lux plătește 450 lei abonament lunar și mergi poate 10 km pana la o sala de lux, este o sala de cartier unde îți poți face liniștit grupele musculare zilnice.
India Romania
India Romania4 ani în urmă
Valabil pt cea din COLENTINA. Pe site scrie clar,ca fiind nou in sala poti primii 2 zile de cursuri fără plată, pt a vedea dacă te acomodeze sau iti place sala.Ajuns la sală,urci 2 etaje , iar d soara de la receptie ,îmbrăcată într un trening VERSACE...imi spune ca ce scrie pe site ul oficial nu este valabil ... pai ? Reintors la sala veche cu inca 3 prieteni...trageti concluzia,multa reclama ,poze ...iar cand ajungi acolo...
Mihai Andrei
Mihai Andrei2 ani în urmă
Una dintre fetele de la recepție nu are pic de bun simț. Este extrem de neprofesională, foarte flegmatică și răstită la primul contact de la recepție. Este vorba de fata mai subțirică și machiată mai strident. I aș transmite patronului să fie mai atent la domnișoara, dar este la fel de meltean și cu o atitudine superioară în sală. Bineînțeles că își permite să intre și cu încălțămintea de afară, deși sunt anunțuri clare la intrare să avem prosop și adidași de schimb. Să nu mai adaug că am fost sunat și amenințat (tăierea cardului) de către patron sau unul dintre antrenori pentru ceva ce nu am facut. Nu recomand această sală, cel puțin nu până când personalul nu învață cum să se comporte cu clienții !
Daniel Ion
Daniel Ion2 ani în urmă
Update: initial nu scrisesem nimic, dar draga domnule owner. Am fost de cateva ori cu 7card si pot împărtăși cu plăcere neplăcerile:
1) receptionionerele sunt foarte flegmatice, nepoliticoase.
2) e un miros cumplit in vestiare de fiecare data
3) oamenii se schimbă in recepție doar pentru că li se permite si e foarte neprofesional
4) aparatele nu sunt asezate foarte ok ca trebuie sa fugi dintr o sala in alta pentru o grupa de muschi lucrată dar asta e doar o parere personala.
5) faptul ca imi răspundeți asa la un review fără a căuta daca îmi apare numele in baza de date,nu e tocmai ok.
Locații recomandate