/Bucuresti/Sala de fitness

Downtown fitness 2

Aleea Câmpul Moşilor, București, România

Downtown fitness 2
Sala de fitness
4.8
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42H+33 București, România
+40 733 412 100
downtownfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Robert Marian
Robert Marian2 ani în urmă
aparate foarte multe , bari profesionale , gantere pana la 60kg , spatiu mult dar si aglomerat ,cam neaerisit, pretul destul de mare ,personal relativ ok ,merita incercat
Jinga Ștefan
Jinga Ștefan2 ani în urmă
Locație foarte bună, în spatele magazinului Obor, la etajul 1, personal amabil și gata să te ajute în orice moment, sală imensă, plină de echipamente de cea mai buna calitate, saună, curățenie desăvârșită, raport calitate/preț foarte bun, recomand!
Luci Luci
Luci Luci2 ani în urmă
Sala asta merita o recenzie. Fac sala de 10 ani deci m am plimbat prin multe săli dar ca asta nu am văzut pana acum,ma refer in mare parte la echipament, pur si simplu le are pe toate. Sala asta e cu mult peste World class cel putin la aparatura si e mai ieftin.
Razvan Bordeianu
Razvan Bordeianu4 ani în urmă
Foarte bine echipată. Au bari eleiko de toate felurile, discuri eleiko, 3 rackuri , 2 benchui. Zeci de aparate de toate felurile . Curat. Vestiar imens .Nu au discuri de 1.25
Alina Andreea
Alina Andreea2 ani în urmă
Sala este foarte bine doata, super aerisita, fiind si cea mai mare din Bucuresti, la momentul actual - tinand cont de acest aspect, poate se ia totusi in calcul montarea unui sistem propriu de apa calda - este extrem extrem de neplacut, ca dupa un antrenament in care ai transpirat si esti super incins, sa mergi la dus si sa ai parte de o apa gheata sloi! Mi se pare la fel de VIATL acest aspect intr-o sala, precum varietatea aparatelor, profesionalismul personalului, metrii patrati pe care se intinde sala! Multumesc!
P.S: Voi edita recenzia si voi acorda cele 5 stele pe care le merita sala pentru restul aspectelor, cand se vor sesiza managerii/ownerii si vor creea si aceste conditii esentiale!
Ruxandra Ionita
Ruxandra Ionita2 ani în urmă
E foarte aglomerata mereu. Are momente in care miroase extraordinar de urat. Ma deranjeaza ca nu sunt in toate locurile oglinzi. Fetele de la receptie sunt foarte deranjate daca le adresezi o intrebare. Abonamentul e scump. Dar daca nu te deranjeaza aceste aspecte deloc, ai destule aparate, cam tot de ce ai nevoie.
Fera Alex
Fera Alex2 ani în urmă
Program cam scurt in weekend
Jonny Jonny
Jonny Jonny2 ani în urmă
E superbă, ai toate aparatele de care ai nevoie,toate profesionale,sală imensă, vestiare imense și foarte curat,saună, dușuri,totul excelent!!! Bravo și felicitări patronului care a investit într-o sală ca aceasta,care după mine e cea m-ai bună din București!!! Am fost la m-ai multe săli din București, chiar și la World Class,dar nu se compară cu Downtown 2 !!! Numai bine!!!👍🏻💪💪💪
Locații recomandate