/Bucuresti/Sala de fitness

Fitness 2000

Cartierul, Strada Gabriela Szabo, București 062293, România

Fitness 2000
Sala de fitness
4.7
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2R9+V7 București, România
+40 724 212 971
fitness2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Andreea S
Andreea S2 ani în urmă
Sala spatioasa, curata, program ok.
Laptuca Ana Maria
Laptuca Ana Maria2 ani în urmă
Atitudinea doamnelor de la receptie lasa de dorit! Te privește cu dispret ,mai ales tipa blonda , parca ar fi sala ei ! Păcat ca este o sala frumoasa,curata dar majoritatea se plâng de comportamentul recepției! Din cauza asta am ales sa merg în alta parte !👎
Mîrşu -Crețu Alina-Gabriela
Mîrşu -Crețu Alina-Gabriela4 ani în urmă
Buna ! Merg la aceasta sala de ceva timp si este super , super ok ! Am vazut in comentariile de mai jos ca unii sunt de parere ca este prea scump . Pentru ce ofera aceasta sala nu este deloc scump ! Spatiu foarte , foarte mare , o mare diversitate de aparate , curatenie , bazin , sauna , vestiare ok , dusuri etc . Este un loc civilizat cu clienti foarte politicosi . Din pacate pozele de aici nu mai sunt valabile , acum sala arata altfel , mult mai bine !
Catalin Gabriel
Catalin Gabriel4 ani în urmă
Sala este destul de departe, locuri de parcare puține. Am ajuns la 22 acolo și recepționerele m au mințit ca nu mai e nimeni în sala și ca sala se închide la 22 30, deși erau 8 persoane în sala. Va rog, dacă doriți sa închideți la 22 30, schimbați orarul. Dacă lăsați ora 23 ca ora de închidere, ultimul client poate pleca la ora 23, ora închiderii. Peste tot, angajații pleacă după ora închiderii, cum e normal. Nu cred ca voi merge acolo vreodată.
Irina Ama
Irina Ama4 ani în urmă
Piscina foarte ok, iar clasele de kick boxing erau minunate cu maestrul Iulian C.
Adna Ruxandra
Adna Ruxandra5 ani în urmă
O sală modernă, cu aparate excelente, încălzire în pardoseală. Personal traineri, abonamente la prețuri faine, vestiare cu saune individuale și dulapuri securizate., curățenie. Acces la jacuzzi și inot. Chiar merită să faci sport la ei! Recomand!
Alexandru Dobre
Alexandru Dobre2 ani în urmă
Va sugerez seif pt bunurile de valoare pt clienți și frigiderele mai bine aprovizionate cu apa și băuturi.măcar pe perioada verii.
Marius Marius
Marius Marius2 ani în urmă
Sub vestiare nu prea se da cu matura sau ceva...
Locații recomandate