/Bucuresti/Sala de fitness

Isamar Lady

Complex Sir, Etaj 2 și 3, Șoseaua Virtuții 1, București 060781, România

Isamar Lady
Sala de fitness
4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PM+8P București, România
+40 722 690 908
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Star Child
Star Child5 ani în urmă
Aparatele sunt vechi de peste 10 ani, cu tapiteria roasa, unele carpite, altele lipite ori cusute grosolan. Ai "sansa" sa-ti lucrezi inegal musculatura, intrucat lateralitatea unor aparate este dereglata, si nu are legatura cu ajustarile personale pentru inaltime/greutate/segmentare, pur si simplu se simte ca partea stanga a anumitor aparate nu este egala cu cea dreapta, ca o parte "trage" mai hais. Unele antrenoare sunt dedicate, pregatite si amabile, altele, mai vechi decat facerea lumii, pur si simplu te baga in sperieti cu halul in care arata - deloc fit, ca sa zic asa. Cele mai de "dorit" momente sunt alea in care se face economie la aerul conditionat si se deschid geamurile, in plina iarna, in imediata apropiere a aparatelor. Asa ca poti experimenta cum este sa-ti inghete transpiratia in timp ce lucrezi - da, o experienta paradoxala de-a dreptul! "Aer conditionat" vine si prin bucatile de tavan fals scoase din cauza unor vechi infiltratii de apa, care, decat sa se repare si sa se ude iar, mai bine au ramas neinlocuite, oferindu-ne o priveliste minunata prin "maruntaiele" cladirii: tevi, burlane si vata de sticla ingalbenita si atarnanda prin gauri. Oare or fi si soricei? Cand ploua, experienta este si mai interesanta, fetele colectand apa care picura in sala cu niste prosoape. La toaleta gasesti si nu gasesti sapun in dispensere, e si nu e curat, miroase si nu miroase, ai face si n-ai face dus acolo... Mai mult nu te-ai prea duce, n-ai prea face. Preturile sunt decente, insa la cat ofera, ar trebui sa fie si mai decente.
Adi B
Adi B5 ani în urmă
Clasele de aerobic se tin doar daca sunt 4 persoane minim astfel incat poti bate drumul degeaba pana la sala. In prima zi dupa ce am platit abonamentul full aerobic mi s-a spus ca daca nu se tine ora va trebui sa merg ,,acasica,,, astfel incat a trebuit sa platesc supliment si pentru fitness. Personalul de la receptie nepoliticos. La fitness surpriza...aparate vechi, nici macar o bicicleta eliptica, pentru power plate se plateste suplimentar. Un plus pentru antrenoarele de la aerobic dar nu salveaza resul minusurilor.
Geta Dobre
Geta Dobre5 ani în urmă
Un loc excelent pentru ingrijire personala. Am fost la manichiura, pedichiura, cosmetica si coafat. Am facut fitness, aerobic si pilates. Ma declar multumita de personal si de dotari. Recomand cu caldura tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Simona Manea
Simona Manea5 ani în urmă
Programarile la masaj sunt execrabil executate! Nu te pot acomoda cand vrei, te suna sa modifici dupa ce ai deja programare si pachete foarte scumpe fata de alte locatii. Nu as recomanda aceasta locatie pentru masaj nici intr.o mie de ani. Antrenoarele personale sunt foarte serioase si dragute - Nota 10 pt ele.
Gabriela Fardea
Gabriela Fardea5 ani în urmă
Un loc în care te simți ca intre prieteni,!Daca esti femeie si vrei sa găsești un loc în care să faci miscare (fitness,aerobic,pilates....etc)sau vrei sa-ti surprinzi partenerul cu o coafură și manichiură superba...sauna,masaj împachetari ,fără privirile bărbaților prin preajmă,este locul IDEAL!Recomand
Edu Dana
Edu Dana5 ani în urmă
Nu am fost convinsă de personal să rămân la ei. Serviciile sunt bune , personalul...
Mihaela Draganescu
Mihaela Draganescu5 ani în urmă
Suflet, sport, voie bunà si relaxare
Rodica Iordache
Rodica Iordache6 ani în urmă
Intim.De cartier.Curat.
Locații recomandate