/Bucuresti/Sala de fitness

Move InspireFIT

Șoseaua Pantelimon nr. 144, București 021644, România

Move InspireFIT
Sala de fitness
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VW+FQ București, România
moveinspirefit.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Touratech Romania
Touratech Romania2 ani în urmă
Fara sa exagerez, as putea spune ca sesiunile mele cu Ioana de la Move Inspire Fit mi-au schimbat viata. Am fost reticenta la inceput, costurile sedintelor cu Ioana erau cel mai ieftine si recunosc ca m am gandit la calitatea sedintelor. Am rezonat din prima sedinta, Ioana este extraordinara si azi am facut sedinta cu nr 100. Am invatat una de la cealalta, nu a fost doar despre fitness. Fac sport de foarte multi ani si mi am schimbat foarte des antrenorii, Ioana insa este o persoana pe care nu as alege-o sa o schimb. Este dedicata, focusata pe rezultat si extrem de atenta. Sunt recunoscatoare pentru toate sedintele facute cu Ioana ❤️
Nicolae anca simona
Nicolae anca simona2 ani în urmă
Sunt in comunitatea MoveInspireFIT de 8 luni si marturisesc faptul ca viata mea s-a schimbat, atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Antrenamentele cu Marian si Raluca sunt extrem de eficiente atat pentru planul fizic, cat si pentru cel emotional, pentru ca sunt total diferite de ceea ce am trait pana acum 8 luni: te motiveaza sa-ti depasesti limitele, sa iesi din tiparele mostenite/ inoculate de familie, societate si sa redescoperi o noua persoana. Pe Marian si Raluca ii recomand din tot sufletul, sunt profesionisti si dornici sa-si imparta cunostintele in asa fel incat si cei din jurul lor sa-si imbunantateasca viata. Antrenamentele cu Marian si Raluca nu sunt niste simple ore de miscare online, ci sunt surse de energie si inspiratie! Cu recunostinta! Anca
Ramona Ancuta HOSU
Ramona Ancuta HOSU2 ani în urmă
Buna! Am ales sa ma antrenez cu Marian si Raluca cu mult scepticism. Asta pt ca eu nu aveam voie sa fac sport, sa depun efort mare, sa fac exercitii cardio din cauza unei operatii pe inima avuta la 15ani. Cu toate acestea, am fost constienta ca sportul imi va imbunatati sanatatea si inima mea va fi mai puternica. Am inceput cu ora de vineri de relaxare si meditatie, incet incet, consultandu-ma cu Raluca spunandu-i situatia mea, am inceput treptat sa particip si la celelalte clase. A fost provocator la inceput, dar cei 2 antrenori au tinut cont de fiecare data sa ofere exercitii alternative.
Acum, dupa 8luni de antrenament saptamanal, particip la cel putin 3 antrenamente pe saptamana, ador ora de cardio 😀 si ma simt excelent. M-a ajutat enorm sprijinul vostru pe partea mentala, modul vostru unic de a ne motiva, de a lucra la mindsetul nostru dar mai ales sfaturile voastre atat pe partea de nutritie cat si sport.
Scopul meu principal a fost si este sa ma tonifiez si sa ma simt bine😀.
Dar in acelasi timp am eliminat pielea lasata de la brate si dintre picioare. Vara aceasta am purtat cu mare bucurie si mandrie constum de baie si pantaloni scurti😀. A disparut chiar celulita acumulata in urma sarcinii😀. Un lucru de care na bucur, este ca imi pot ridica copilul cu bucurie in brate, fara sa simt efort😀. Va aprecisez si va sunt recunoscatoare pentru toata valoarea pe care o aduceti in viata mea. Cu voi nu fac doar sport, ci alaturi de voi ma educ spre un stil de viata sanatos!

Ancuta Marcu, 35 ani, Bucuresti
Izabela
Izabela2 ani în urmă
De 3 ori "Da" pentru echipa MoveInspireFit!. Antrenamentele sunt live, energice, potrivite pentru oricine. In timpul antrenamentului primesti indicatii pentru a lucra corect, nu esti uitat de antrenor :). Calitatea imaginii si sunetul sunt ireprosabile. Daca ai ratat un antrenament, no problem, accesezi antrenamentele inregistrate.

Acum 5 luni cautam o varianta sa fac sport cu putin timp avut la dispozitie, sa pot slabi si sa ma simt bine cu mine. Cu un copil mic, mi-a fost foarte dificil sa merg la sala fizic. Cautam o varianta de sport dimineata acasa, moment al zilei cand copilul inca doarme sau e mai linistit.
La ei am gasit varianta perfecta, sportul de dimineata e o doza de buna dispozitie, endorfine si energie. Plus ca in timpul antrenamentului primim diverse teme/sugestii pe partea de dezvoltare personala, un bonus tare fain!

Cu MoveInspireFit am reusit sa-mi creez o rutina, m-am motivat sa am grija ce mananc, iar pielea mea a inceput sa arate mai ferma si celulita s-a diminuat. Daca inainte nu imi placea sa ma privesc in oglinda, acum ma simt mandra de mine si ma privesc cu drag.
Oana Mosoiu
Oana Mosoiu2 ani în urmă
Mi-a plăcut foarte mult abordarea diferită, cu blândețe asupra corpului și asupra întregului proces. Totul a fost natural, cu reguli implementabile, cu suport pe parcurs, cu informații și instrumente simple, practice, de înregistrare a progreselor. Raluca și Marian se completează reciproc pe parcursul programului de sport și nutriție, îi felicit pentru ”the winning match” și ei deja știu că eu rămân în program și continui ceea ce am început și a evoluat așa fain, mai ales pentru mine :).
Iulia Elena Luncanu
Iulia Elena Luncanu2 ani în urmă
Raluca, iti multumesc pentru energia si entuziasmul pe care l-ai revarsat asupra mea si a intregii comunitati. Ai dat dovada de mult professionalism si imi place cum explici, asa pe intelesul tuturor si cu exemple. Am pus in aplicare ceea ce ne-ai recomandat si cu toate ca nu credeam ca voi fi in stare, am reusit sa vad primele rezultate in cele 14 zile cat am urmat Challenge-ul. Alaturi de Marian faci o echipa grozava. Antrenamentele sunt diversificate, provocatoare, perfecte atat pentru incepatori cat si pentru cei mai avansati. In fiecare zi ma simt provocata sa ma autodepasesc, sa ies din zona de confort si in acelasi timp sa raman motivata. Dupa fiecare antrenament ma simt mai puternica, cu mai multa incredere in mine si mai calma 😊 si asta se vede si la familia mea. Sunt recunoscatoare ca v-am intalnit. M-ati ajutat sa incep sa ma schimb atat mental cat si fizic. Abia astept sa continuam colaborarea si sa profit din plin de valoarea pe care o aduceti in viata mea.
Izabela Lolea
Izabela Lolea2 ani în urmă
Ma antrenez cu MoveInspirefit de aproximativ 6 săptămâni, fiind o mamica care nu prea isi găsea timp pentru sport sau nu am reușit sa fiu consecventa in acest sens. Acum iau parte la antrenamentele lor de grup si ma simt tare bine făcând sport. De luni până vineri sunt acolo, in 6 săptămâni am ratat 3 antrenamente din cauze ce nu au tinut de mine.
Au acel vibe care te face sa pornesti zoom-ul si sa fii prezenta la antrenamente chiar daca, in prima faza, ai prefera sa faci orice altceva.
E o comunitate, o familie, Raluca si Marian tin legatura cu noi si in afara antrenamentelor si ne ofera sfaturi si tot felul de surprize placute. Pun pasiune in ceea ce fac si fac eforturi continue sa ne ofere serviciile lor la standardele cele mai bune.
Anamaria Piha
Anamaria Piha2 ani în urmă
Va multumesc pentru daruirea voastra! Alaturi de voi am slabit 3kg, sunt mult mai tonica si cu mult mai multa incredere in mine. Acest program complect care inbina sportul, nutritie dar si alte aspecte necesare starii de bine, yoga si meditatia mi-se pare cel mai genial. Va multumesc pentru ca v-am simtit alaturi de mine, pentru ca sunte-ti foarte atenti la executarea si corectare exercitilor,pentru ca voi va dedicati si faceti totul cu sufletul! Va doresc mult succes!
Locații recomandate