/Bucuresti/Sala de fitness

Antrenor Personal Fitness, Antrenor Fitness Bucuresti, Sportnici, Nutritionist Bucuresti

Șoseaua Nicolae Titulescu 170, București 030905, România

Antrenor Personal Fitness, Antrenor Fitness Bucuresti, Sportnici, Nutritionist Bucuresti
Sala de fitness
5
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
F32C+HC București, România
+40 734 157 858
sportnici.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviana Prefac
Silviana Prefac2 ani în urmă
Stresul fizic și psihic din cauza stilului de viață care există în zilele noastre m-a făcut să doresc o schimbare a stilului de viață.
Cea mai bună alegere a fost să doresc să fac parte din echipa SporTnică în care am fost primită cu brațele deschise.
Este schimbarea vizibilă de care ai nevoie, având parte de suport în ceea ce privește alimentația și mai ales mișcarea pe care trebuie s-o faci pentru a ajunge astfel încât să te simți bine în pielea ta.
În timpul antrenamentului ajungi să spui că nu mai poți, dar “atunci când nu mai poți,mai poți puțin!”.
Văzând rezultatele uiți și de febra din urma antrenamentelor: nimic nu se construiește fără muncă. Mai ales când ai oameni care să te sprijine și care să “lupte” alături de tine însă sub atenta monitorizare a lui Bogdan Preda care are grijă ca fiecare să își urmărească targetul.
Recomand această super echipă!! 💪🏻🦾
Fratila Monica
Fratila Monica2 ani în urmă
Intotdeauna mi-a placut sportul, insa de fiecare data cand am incercat sa merg la sala nu am reusit sa ma tin mai mult de 2-3 luni pentru ca ma plictiseam foarte rau si mi se parea monoton. Impreuna cu Bogdan am descoperit placerea de a face sport in aer liber si chiar si in sala imi place cand sunt cu el. Este un antrenor foarte bun, stie ce face, schimba mereu exercitiile (niciodata nu stiu ce exercitii voi primi :D), ma ajuta sa fac progrese si de fiecare data cand am o intrebare in domeniu, la el apelez. Este un super antrenor si recomand cu incredere, fie ca este vorba de sport in aer liber, in sala sau online!
Didi
Didi2 ani în urmă
Recomand din suflet! SporTnici este un stil de viata sanatoasa si frumoasa :). Bogdan face antrenamente personalizate in sala, in aer liber si online. Eu am ales online. Ma intreba lumea la ce imi trebuia antrenor personal remote, cand e netul plin de clipuri si aplicatii cu exercitii. Pai Bogdan nu numai ca ne personalizeaza exercitiile, dar este cu ochii pe noi cand lucram si ne corecteaza postura atunci cand facem exercitiile incorect, ne felicita cand le facem bine. De asemenea el este activ cu ochii si pe dieta noastra, venind cu sfaturi. De asemenea Bogdan ne sfatuieste in online cum sa lucram cu ce avem prin casa: scaun, canapea, ca sa nu cheltuim bani, decorandu-ne casa in gym. Eu aveam deja gantere, am mai cheltuit in plus 50 lei pe elastice, deci aproape nicio investitie.
Rezultatele se vad. Cu 2 antrenamente /sapt si cu alimentatia corecta( nu fac foamea, Bogdan nu permite asa ceva)! deja ma simt mai bine dupa 2 saptamani. Rezultatele majore apar in timp, corect, dar am simtit repede ca sunt pe drumul cel bun . Multumesc!
Robert Marshall
Robert Marshall2 ani în urmă
Bogdan is a great coach not only with his support in achieving your physical fitness goals, but also maintaining a healthy lifestyle that contributes to staying fit for body and for mind. He will support you outside of the workout schedule with dietary plans, advice, constructive criticism and encouragement whilst in the gym he knows when to push you hard enough to achieve your goals or to accommodate a workout program that suits your current physical needs. He always approachable, communicative, positive and full of encouragement balanced with enough firm discipline to achieve your goals!
Anastasia Theodora
Anastasia Theodora2 ani în urmă
Bogdan este un om care iti transmite un vibe bun inca de la inceput.Are un program potrivit pentru toata lumea indiferent de varsta si de nivelul la care se afla.Se intereseaza de fiecare Sportnic in parte ,ba chiar mai mult,pot spune ca se bucura de reușita fiecăruia.Am fost de la inceput o echipa.Dieta mi a dat initial bătăi de cap,dar ulterior am reusit sa inteleg cum sa am o alimentație buna chiar daca timpul este limitat de serviciu.Recomand cu mare încredere!Un om cum rar întâlnești!
Catalina Marica
Catalina Marica2 ani în urmă
O echipa profesionista, specializata sa-ti ofere toate informatiile nutritionale si suportul necesar pentru a-ti imbunatatii stilul de viata si a -ti recapata energia. Bogdan Prega este un antrenor dedicat, care de la prima mea ora de antrenament online s-a remarcat prin profesionalism, mereu energic si plin de optimism! Felicitari pentru tot ceea ce faceti si la cat mai multi membrii sportnici!!!💪👌🙂
Ruxandra Ionescu
Ruxandra Ionescu2 ani în urmă
Bogdan si Ana sunt o echipa minunata! Se lucreaza personalizat cu fiecare individ, nu doar pe parte de activitate fizica, dar si nutritie, iar amandoi sunt foarte implicati si seriosi. Insa cel mai mare atu al lor e ca reusesc sa te motiveze sa revii la fiecare antrenament cu zambetul pe buze! Felicitari si multumesc!
Locații recomandate