/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București at The Grand

Calea 13 Septembrie nr. 90, București 050713, România

World Class București at The Grand
Sala de fitness
4.4
260 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GG+7P București, România
+40 21 403 0900
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Florin Panaitescu
Florin Panaitescu2 ani în urmă
Situată la subsolul hotelului Marriott, dispune de săli și instructori corespunzători.
Piscină situată la parter, cu vedere în spatele hotelului, are și două duze pentru jacuzzi.
Mihaela mazilescu
Mihaela mazilescu2 ani în urmă
Fantastic! Sala, personalul totul extraordinar!
Bogdan Dinu
Bogdan Dinu2 ani în urmă
Într-o locație ca Marriot nu are cum să fie decât TOTUL OK
Ioana T
Ioana T5 ani în urmă
Daca vreti sa platiti 100 de euro abonamentul pe luna si sa vi se fure incaltamintea din vestiar, mergeti la Worldclass at the Grand.
Pentru conducere - Ar trebui sa luati masuri, cu atat mai mult cu cat situatia pare sa se agraveze. In aceasta seara cel putin doua perechi de adidasi au fost furati din vestiarul barbatilor!

Edit : dupa ce am discutat cu mai multi membrii se pare ca se fura inclusiv bani din dulapuri, deci revin cu intrebarea : managementul ce masuri ia in aceasta situatie? Angajati fratilor securitate in vestiare, ca inteleg ca nu se pot instala camere video, dar nici nu ar trebui sa lasati situatia sa continue in stilul asta!!!
Teodora Zavadescu
Teodora Zavadescu5 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita! Pozele si reclamele sunt superbe! Realitatea insa nu este chiar asa.....Curățenia vestiarelor pentru femei lasa de dorit! La prima ora, te intampina un miros neplăcut de toalete nespalate si neigienizate. Cosurile din toalete sunt pline de hartie igienica folosita...Iar prețul unui abonament nu este mic! Si prosoapele sunt dubioase..
Ce fac salariatii cu atributiuni de a verifica toate acestea????? Sunt in concediu????
Dana Stinga
Dana Stinga5 ani în urmă
Sunt un pic dezamagita. Prosoapele sunt neprietenoase, par murdare si au un miros neplacut( cel putin asa s-au nimerit la mine), piscina e mica, sauna uscata are geamuri transparente si lumina clara, la dusuri am gasit multa rugina si par, sunt doar 2 uscatoare de par. Nu ar strica mai multa grija la curatenie.
Mircea Scarlatescu
Mircea Scarlatescu10 ani în urmă
Piscina cam mica pentru inot dacă vrei multe bazine si antrenament intens. Vestiare ok, sali de fitness bune. Nu stiu încă multe despre antrenori dar aud de bine.
Unknownfaceofmine
Unknownfaceofmine2 ani în urmă
Am incercat doar piscina, nu cunosc celelalte facilitati.
"Piscinuta", probabil de 15x15 m. 2 culoare delimitate (unul cu perete rotunjit la colțuri), restul pt bălăceală fără cască obligatorie (cum este in locațiile ne-platinum). Cele 2 culoare sunt rezervate prioritar pentru cursuri înot, daca ai ghinion trebuie sa eliberezi culoarul astfel incat progenitura să poată învăța sa înoate singură pe culoar ("părinții nu accepta alte persoane pe culoar"). De nerecomandat pentru înot, doar pt bălăceală in loc select. Finisaje ok, fițe ok, curatenie, locatie frumoasa, dar daca vreți sa inotati pe bune sunt piscine silver de 25 de m (exp mega mall, park lake, militari etc.) din rețeaua wc care sunt muuuuuuult m ok.
Locații recomandate