/Bucuresti/Sala de fitness

Sala Fitness Floreasca GYM - Dorobanti

Strada Frederic Chopin 12, București 014192, România

Sala Fitness Floreasca GYM - Dorobanti
Sala de fitness
4.5
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F464+V9 București, România
+40 724 633 458
fitnessfloreasca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Costi
Costi2 ani în urmă
Preturi bune, personal primitor si bine antrenat, echipamente bine intretinute si variate. Multumesc Roxana pentru sedintele de antrenament croite pe nevoile mele !
Andrei Sebastian
Andrei Sebastian2 ani în urmă
O sala de cartier medie spre bună, aparate diversificate unde poți creste frumos într-un mediu plăcut cu angajați amabili și prietenoși. Ca și personal trainer îl recomand pe Robert, foarte atent cu antrenamentele tale cât și cu alimentația și motivarea înainte și după ședință
Jinga Ștefan
Jinga Ștefan2 ani în urmă
Locație frumoasă, antrenori bine pregătiți, comunicativi, cu antrenamente variate și personalizate fiecărui individ în parte în funcție de obiectivul propus. Personal calificat și foarte amabil, atmosfera plăcută. O recomand pe Monica, cea mai buna antrenoare de fitness!!!
De când ma antrenez cu ea au trecut câteva luni și se observa schimbări mari, atât în ceea ce privește executarea corectă a exercițiilor, postură, plan de antrenament dar și în plan alimentar, sfaturile ei sunt foarte utile și din acest punct se vedere.
Recomand cu încredere!
Daniel Bodor
Daniel Bodor3 ani în urmă
Am trecut prin cateva sali de fitness de-a lungul timpului dar m-am oprit aici, la Floreasca Fitness GYM. O sala de fitness foarte frumoasa, curata si dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Atmosfera este una extrem de placuta iar conducerea, angajatii si antrenorii foarte prietenosi si saritori. Felicitari!
Cristi Taran
Cristi Taran2 ani în urmă
Super sala de fitness! Curata, aerisita si cu antrenori bine pregatiti! Ii multumesc lui Robert, ca m-a luat sub aripa lui si ca ma indruma spre rezultatele dorite! Punctual, comunicativ si tot timpul cu un vibe de exceptie! Il recomand din toata inima pe acest profesionist, best gym trainer!
Adrian Bogdan
Adrian Bogdan2 ani în urmă
Atmosfera placuta, oameni prietenosi, antrenori excelenti care stiu cum sa lucreze cu clientii din toate punctele de vedere (fizic, nutritional, stil de viata, etc.) .
Echipamentele sunt de calitate, variate si numeroase. Probabil cea mai buna sala din zona Floreasca. Recomand cu încredere!
Radu Toma
Radu Toma2 ani în urmă
Pe parcursul celor 3 luni de antrenamente la aceasta sala, am avut o crestere impresionanta datorita antrenorului meu personal Robert Florin, pe care il recomand cu mare incredere.
Marius Dragomir
Marius Dragomir2 ani în urmă
Sala bine dotata, mediu placut, antrenor de excepție.
Recomand Robert Florin - un profesionist!
Locații recomandate