/Prahova/Restaurant

La Cucina

Bulevardul Republicii 17-25, Ploiești 100009, România

La Cucina
Restaurant
4
318 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RC+J7 Ploiești, România
+40 728 715 200
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Elena Cristina Torcătoru
Elena Cristina Torcătoru2 ani în urmă
O dezamăgire! Restaurantul este gol, sunt 4 angajați care umblă fără mască și doar râd prin sală. Am comandat un Hugo (nu aveau.... De fapt nu aveau niciun cocktail) și o porție de papanași (groaznic... Îmbibat în grăsime, smântână acră, iar deasupra doar un strop de dulceață, de parcă se terminase borcanul).
Înainte imi plăcea localul, însă este a doua sau a treia experiență neplăcută pe anul acesta, așa că au pierdut încă un client.
George Valentin
George Valentin2 ani în urmă
Fasole nefiarta,tochitura venita fără mămăliguță, castraveții de proasta calitate. Cu siguranță nu o sa mai iau de la ei!
Iris Iris
Iris Iris2 ani în urmă
Comandam spaghete carbonara la LA CUCINA ...erau best in town. Si portia ok ca marime si delicioase. Azi am facut comanda cu livrare, mai multi colegi care erau fani La Cucina si am luat paste carbonara si salata Deliciosa. Dezamagire totala pentru toti, la ambele preparate. Gustul acestora este mediocru, iar portiile la jumate, fata de cele ce erau odata servite in restaurant. Pacat...mare pacat! Ati pierdut 10 clienti dintr-un foc!
Aua Neacsu
Aua Neacsu2 ani în urmă
Pacat de locatie! Era restaurantul nostru preferat cand ajungeam in Ploiesti. Dar se pare ca nici ridicarea restrictiilor nu a dus la o inbunatatire a politicilor acestei firme. Ajungem in locatie, 3 adulti si 2 copii mici, ne asezam la masa si nici nu apucam sa facem comanda incepand cu 2 meniuri de copii, cand domnisoara care servea ne anunta indiferenta ca nu putem comanda meniurile pentru cei mici, pentru ca acestea se pot comanda numai pana la ora 17.00, iar acum era ora 18.00 , asa ca intelegem ca dupa ora 18.00 nu mai putem comanda pentru copii decat meniuri pentru adulti. Nici macar nu a contat ca pierdeau si cele 3 meniuri de adulti. Ne-am ridicat si am plecat dezamagiti! Rusinos!
Alexandra Stoica
Alexandra Stoica4 ani în urmă
Are o așezare bună în centrul comercial, poți să te plimbi după cumpărături și după să mănânci ceva, o ieșire perfectă în oraș pentru generația actuală. Mâncarea chiar e bună și proaspătă și aș spune că merită încercat tot din meniu. La partea de deserturi nu am experiență, deoarece nu am luat nimic până acum, dar pot spune că arată bestial și că merită încercate.
Lucian Calin
Lucian Calin4 ani în urmă
Mancarea foarte gustoasa, facuta pe loc totul fiind proaspat !!! Merita 5 stele pentru tot ceea ce gasesti in acest restaurant. RECOMAND !!! Stima
Ovidiu Cladoveanu
Ovidiu Cladoveanu4 ani în urmă
Pizza gustoasa. A sosit repede, în mai puțin de 15 minute, așa cum am fost anunțați. Atmosfera este plăcută. Muzica ambiantă completa experiența gastronomică.
Rasvan Stanciu
Rasvan Stanciu2 ani în urmă
O experiență culinara gustoasă si interesantă...nu stiu cine este bucătarul,dar face minuni in farfurie!!!Mancarea este atent gătită,gustoasă,arată bine estetic,prețurile sunt pentru toate buzunarele,iar livrarea se face rapid!!!Mulțumim La Cucina pentru rasfațul din această seara...recomand cu incredere acest restaurant,nu o sa fiți dezamăgiți!!!Felicitări...vă meritați toate stelele!!!
Locații recomandate