/Mures/Restaurant

Casa Mureșană

Piața Victoriei 24, Târgu Mureș 540029, România

Casa Mureșană
Restaurant
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR5+G5 Târgu Mureș, România
+40 365 430 030
casamuresana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Thomas Smith
Thomas Smith2 ani în urmă
Pe maps apare ca e deschis, cand ajungem acolo e inchis :( mancare e buna, dar updatati programul ca deja e 2022, asa plimbam degeaba
Alexandra Cucuiet
Alexandra Cucuiet2 ani în urmă
Dezamăgitor! Am tot sperat sa se schimbe ceva dar nimic. Era singurul local de unde comandam pizza de 6 feluri pana azi când după 2 ore de așteptare vine rece (și nu e prima data) , puțin mai scumpa, și mult mai slaba calitativ. Cu regret a fost ultima comanda.
ATannu
ATannu2 ani în urmă
Restaurantul este la etaj și are personal amabil, mâncarea foarte bună la preț mic și frumos amenajat. Recomand!
Let's math! Matematică
Let's math! Matematică2 ani în urmă
Mâncare foarte buna! Mi-a adus aminte de gustul mâncării făcute de bunica. Gust tradițional-autentic, fără urmă de industrial. Servire ireproșabilă! Voi reveni cu siguranță.
Octavian Craciun
Octavian Craciun2 ani în urmă
5 Ștele pentru locație, preturi rezonabile, mâncarea bună, gustoasa, porții mari, prezentare aspectoasa, deosebit.
5 Stele pentru chelneri, profesioniști amabili și draguti.
2 stele pt bucătari, la ora 21.45 au refuzat sa mai pregătească 3 porții papanași pt copii și mâncarea comandata, deși ultima ora de comanda este 22.00. Au pus frumos codita pe spinare și țusti au rupt ușa spre casa.
Da știu au familie, gospodărie, stau departe, dar acesta este jobul lor lucrează în servicii, clienții plătesc salariile, vesela, detergentul, fetele de masa, scobitorile, șervețelele și apa de la florile frumoase de pe masa. Ei plătesc tot, ei trebuie sa se mai întoarcă, ei trimit alți clienți. Chestii de marketing nu pe înțelesul oricui.
Consumația, băuturile, făcută în acea seara au fost cu reducere 50 % iar bacșișul chelnerului pe măsură.
De vevenit DA, recomand DA.
Vali coman
Vali coman2 ani în urmă
17 august 2021, timp mare de așteptare, șnițel uleios, papanași cocă cruda, îmi pare rău pt. review dar e mare păcat...și-au păstrat gustul buletele de cașcaval cu jalapenos( semipreparate).
Mihaela Dinca
Mihaela Dinca2 ani în urmă
Desi este o locatie cu foarte multe reviewuri bune, experienta mea este una negativa - trebuia sa se intample la cineva :)) Dupa 40 de minute de asteptare de la comanda au venit doar cu mancarea comandata de cealalta persoana cu care mai eram, iar mie mi-au spus ca nu au ceea ce am comandat. M-am uitat cu stupoare in ochii chelneritei ca sa vad ca nu glumeste ca imi spune dupa atata timp ca nu pot prepara ceea ce am comandat. In general oamenii mananca de foame, evident ca nu mai puteam astepta inca 40 de minute dupa prepararea altei comenzi, asa ca nu am mai comandat nimic. Mancarea comandata de celalalt a fost ok, mancabila, nici nasoala nici excelenta :))
Stephanie Events
Stephanie Events4 ani în urmă
Porții mari ✅
Angajați amabili ✅
Prețuri bune ✅
Mâncare proaspătă ✅
Meniul zilei este servit destul de repede ✅
Recomand acest restaurant!

Minusuri: am așteptat destul de mult ca să vină cineva să ne ia comanda și apoi să ne și aducă mâncarea - probabil pentru că era destul de aglomerat.
Locații recomandate