/Mures/Restaurant

Restaurant Tomek

Piața Trandafirilor 16, Târgu Mureș, România

Restaurant Tomek
Restaurant
4.1
168 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV6+W9 Târgu Mureș, România
+40 748 371 562
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Leader Insolvexpert
Leader Insolvexpert2 ani în urmă
Intr-o seara friguroasa de noiembrie am întrat aici pentru a servi cina. La început am fost sceptici dar o domnișoară agreabila a avut grijă sa fim serviți prompt și cu meniu de calitate. Am servit un vin roze demidulece super!
Uncle Moose
Uncle Moose2 ani în urmă
Mai demult era cea mai bună shaorma din oraș. Însă acuma legumele par a nu mai fi proaspete și carnea este uscată. Am mâncat de 2 ori în ultimele 4 luni și de fiecare dată m-a durut burta
G Kriss
G Kriss2 ani în urmă
Au o shaorma super buna . Gustul este unul superb. Pot spune ca cea mai buna shaorma din targul mures
Ionela Diana Costea
Ionela Diana Costea2 ani în urmă
Shaorma nu este buna. Nu pun sos apoape deloc, legumele sunt vechi si pun o tona de cartofi..carne mai putin. Nu recomand!
Calator Critic
Calator Critic2 ani în urmă
Ar fi de bun simt daca ati muta mesele langa perete. In primul rand nu ar mai trece barmanii cu mancarea printre pietoni (numerosi in acea zona), total neigienic dar si mai important, ventilatorul cu apa v-ar racori clientii. Nu ar uda pana la piele trecatorii de pe trotuar.
Claudia Hancu
Claudia Hancu2 ani în urmă
Servire rapida și foarte plăcută.
Herr K
Herr K2 ani în urmă
Cândva era cea mai buna shaorma din oraș. Acum mâncarea e cam fără gust, cartofi prăjiți pe jumătate cruzi. Pe mine m-ați pierdut ca și client, care de fiecare dată vă recomanda. De acum încolo nu o voi face.
CautaH Work
CautaH Work2 ani în urmă
A legjobb saorma a környéken és a legfinomabb limonádé. Nem a legolcsóbb, de megéri. A kiszolgálás rendben, a személyzet viszonylag gyakran cserélődik.

Cea mai bună shaorma din zonă și cea mai delicioasă limonadă. Nu este cel mai ieftin, dar merită. Serviciul este în regulă, personalul se schimbă relativ des.

The best shaorma in the area and the most delicious lemonade. Not the cheapest, but worth it. The service is okay, the staff changes relatively often.
Locații recomandate