/Mures/Restaurant

4 Leaf Irish Pub

Târgu Mureș, România

4 Leaf Irish Pub
Restaurant
3.8
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GG55+FX Târgu Mureș, România
+40 756 716 809
meniulzilei.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
KD Trey99
KD Trey992 ani în urmă
Un restaurant cu un patron și angajați de nota 10
Ioan Dan
Ioan Dan2 ani în urmă
Aflat in incinta Promenada Mall Targu Mures acest pub ofera un spatiu de relaxare in care poti savura o cafea, o bautura racoritoare sau alcoolica sau unde poti manca ceva preparat rapid.
Spatiul este amenajat cu gust, personalul amabil si preturile acceptabile.
Manuela Aurora Lup
Manuela Aurora Lup4 ani în urmă
Un local drăguț cu servire bună, personalul amabil. Porții mari, mâncare destul de bună.
Atomei Andrei
Atomei Andrei4 ani în urmă
Nu ma voi lega prea mult de mancare, desi se stie ca mancarea este proasta si preturile foarte ridicate. Conducerea restaurantului este formata din oameni neseriosi si neprofesionisti, care nu isi achita contravaloarea contractele. Meniul localului a fost realizat intr.o maniera profesionista ,dar aproape pe gratis,deoarece conducerea a refuzat sa plateasca suma totala datorata prestatiei,si totusi folosesc acel meniu.

Atentie celor care doresc sa colaboreze cu acesti nerusinati,pentru ca s.ar putea sa va luati teapa!
Robert Ganea
Robert Ganea4 ani în urmă
In urma cu 2-3 ani mâncarea era de calitate chiar dacă preturile erau mai mari . M-am oprit întotdeauna in Târgu Mureș si mancam aici , am fost acum patru zile , preturi mari si mancare execrabila, semipreparate luate de la market si incalzite , nu vă pierdeți timpul si banii acolo .
Florin Lonian
Florin Lonian4 ani în urmă
Am mancat de 2 ori in acest local : prima oara am comandat ceva din meniu, mancare multa dar de proasta calitate pretu find ridicat.
A doua oara am mai mancat din cauza ca am crezut ca a fost o intamplare si am ales meniu zile, dar a fost un esec total.
Nu recomnd deloc acest local
Puiac Ilie
Puiac Ilie5 ani în urmă
Servirea foarte ok mâncarea jale carne fripta de o săptămână și reincalzita salata la fel nici un gust doar gust de frigider de 2 saptamani jale jale jale nota 0
Ivanescu ionut
Ivanescu ionut6 ani în urmă
Am servit o bere guiness si ribs... dupa ce mi s-a explicat ca berea guiness e defapt bere neagra ( ca la ultimul moldovean venit in ardeal) si ca costita vine in maxim 7 min ( clar) costita a avut un gust oribil.. cloeslaw de fapt era salata de varza... cartofii nota 10 dar cam atat bun din farfurie am fost luat si peste picior ..precum cele 2 persoane care au gustat carnea... nu prea stiu sa manance asa ceva... poate ar trebuue sa mentionez ca de 8 ani locuiesc in anglia si ribs e mancarea mea favorita!!! Nu pot da stelw cu minus ca as face aceat gest.. pentru bucatarie cat si pentru felul in care mi s-a vorbit de la bucatarie... de parca le ceream cheia de la casa...
Locații recomandate