/Mures/Restaurant

La Teo Restaurant

Strada Alexandru Papiu Ilarian 1, Târgu Mureș 540074, România

La Teo Restaurant
Restaurant
4.3
631 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHW9+FH Târgu Mureș, România
+40 265 212 244
lateo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
ANDREA ARDELEAN
ANDREA ARDELEAN2 ani în urmă
Sunteti geniali, un meniu perfect gandit, delicios, site-ul web foarte lejer de accesat cand pui o comanda, de fiecare data cand vin in Tg Mures sunteti preferatii mei, pana acum de 3ani nu m-ati dezamagit niciodata. Fizic nu am fost in restaurant insa sunt convinsa ca sunteti la inaltime!
Celi Yars
Celi Yars2 ani în urmă
Primire călduroasă, amabilitate, profesionalism, ambianță plăcută si mâncare foarte bună, la un preț accesibil; ce altceva își mai poate dori un client? Recomand cu încredere!
Madalin cosa
Madalin cosa2 ani în urmă
Un local frumos și cald . Mâncarea super ok și foarte buna la gust ! Pastele comandate au fost super ok . Recomand cu încredere si mult succes in continuare !!! 🤗Datorită recenziilor bune am ajuns si noi aici , si a meritat !!!
Alexandru Bolog
Alexandru Bolog4 ani în urmă
Am ajuns de la o căutare pe google la Teo. Am servit o delicioasă vellutata de ciuperci de pădure cu aromă de trufe și ca fel principal piept de rață aromatizat cu usturoi călit și hribi trași la tigaie. După aceasta experiența am revenit și a doua zi la o supa de rasol de vită cu tortellini și legume și ca felul doi ceafă de porc Pata Negra în cuptor josper cu hribi rumeniți cu usturoi și o salată de varză. Recomand!!! PS. Personalul ar putea fi putin mai atent.
Gheorghe Cojoc
Gheorghe Cojoc4 ani în urmă
Este un restaurant bun.
Eu am servit PPATA NEAGRA - o ceafa de porc mai specială cu legume la grătar si o limonada.
Totul a fost bine gătit și gustos.
Preț... depinde de buzunarul fiecaruia, dar e bine sa ai ceva in buzunar daca vreai sa servești ceva gustos aici.
Am luat și o pizza la pachet.
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Probabil se doreste a fi un local de lux, dupa preturile pe care le au, insa nu este deloc asa. Preturile nu se reflecta in nimic, locatia este una obisnuita, mancarea e 'in medie', nu am gasit nimic special.
Ca idee, 46 de lei un fel principal din piept de pui, fara garnitura, mi se pare enorm pentru un local in care una din chelnerite servea in hanorac cu glugă.
Alexandru Biscuite
Alexandru Biscuite2 ani în urmă
Salutare, dau aceasta recenzie deoarece restaurantul a decazut din nou! Burgerul nu mai e ce a fost, sa nu vorbesc ca o zi e buna pizza si alta nu, la burger de fiecare data aproape carnea e ciudata, pastele la livrare vin de multe ori cu un miros dubios, la livrare mereu se uita cate ceva ( classic ). Sa speram ca domnul Teo va ajunge din nou in top…
Adrian Iuga
Adrian Iuga2 ani în urmă
Foarte amabili, mâncarea foarte bună , dar ...cam scumpă.
Locații recomandate