/Mures/Restaurant

Petry Grill and Wine Bistro

Aleea Scăricica 1, Târgu Mureș 540040, România

Petry Grill and Wine Bistro
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHX7+CW Târgu Mureș, România
+40 725 510 511
petrybistro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Maties Florin
Maties Florin2 ani în urmă
O locație de nota 10 , interiorul te duce cu gândul la la un restaurant din Franța , Italia . Servirea de calitate , primirea la fel . Mâncarea o delicatese culinară , atât desertul cât și felurile de mâncare te las cu o aromă intensă de care nu vrei să scapi curând . Recomand cu toată încrederea acest restaurant . Raport preț calitatea 10 .
Gina mateescu
Gina mateescu2 ani în urmă
Mâncare delicioasă, servire fără cusur! Sper să revin cât de curând în Târgu Mureș, pentru că-i musai să încerc și alte preparate. Recomand!
Și iată că am revenit, la sfârșitul lui decembrie 2021. Am mâncat the best tomahawk steak ever! Suculent în interior, crocant și delicios la suprafață!
Claudia Suciu
Claudia Suciu2 ani în urmă
Servire mediocră, gust care lasă mult de dorit față de prețurile cu pretenții. Supa de linte e salvată de bruschetta cu brânză de capră, altfel ar fi o banală ciorbă de legume fără sare. Mușchiulețul de vită, păcat de el, e o carne de calitate Semifiert, fără condiment, fără gust...
Constantin Ursu
Constantin Ursu2 ani în urmă
Experiența deosebită, mâncare delicioasă, personal amabil, recomand.
Daniel Rosca
Daniel Rosca2 ani în urmă
Am fost până acum de 4 ori și m-am hotărât ca la a 5 a vizită să las o recenzie, pentru cei care vor să aibă o experiență plăcuta și o masa ideala pentru orice ocazie. Prezentarea preparatelor este impecabilă iar gustul acestora vor satisface orice critic culinar. Recomand cu drag Petry Grill and Wine Bistro dacă vizitați Târgu Mureș sau sunteți prin zonă, deasemenea dacă mergeți cu iubita / soția sau prietenii, staff-ul mereu politicos, vă va oferi cea mai buna experiență pentru o seară perfectă.
Vali coman
Vali coman2 ani în urmă
Slab meniu, puține alegeri și foarte scumpe. Oamenii servesc și altceva decât t-bone și wagyu, ma gândeam ca serviți și ceea ce vindeți în magazinele proprii. Supa crema cu alune nu a fost pe gustul nostru(menționez ca alunele nu erau specificate în compoziția supei creme din meniu). Bezeaua din desert nu se putea servi cu linguriță întrucât era tare și lipicioasă. Cat despre preturi No Comment! 25lei supa, 22lei bezeaua lipicioasă. Am dat 3 stele pt curățenie si servire. Acum 2ani.... altceva.....
Radu marin
Radu marin2 ani în urmă
Mancare buna, atmosfera placuta, personal amabil, locatie aproape de cetate. Merita incercat!
Bulea Larisa
Bulea Larisa2 ani în urmă
Personalul foarte amabili, ii mulțumim domnișoarei , Andreea pentru experiența din acest local ! Mâncarea foarte buna . Cu siguranța o sa revenim !
Locații recomandate