/Mures/Restaurant

Casa Ardelenească

Strada Tisei 1, Târgu Mureș 540249, România

Casa Ardelenească
Restaurant
4.1
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HG5X+JF Târgu Mureș, România
+40 752 917 023
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Anghelea Catalin
Anghelea Catalin2 ani în urmă
Un local modest de cartier cu preparate traditionale pentru doritorii de mancaruri traditionale romanesti gustoase si nu prea scumpe . Meniul zilei care consta in ciorbe ,fripturi,minuturi si mancaruri cu sosuri diverse ,salate si desert la 20 lei este tot ceea ce ti-ai dori. Ca nu ajung la timpul selectat de firmele care fac delivery , asta este alta poveste , caci orasul este supraaglomerat iar in orele de varf sub nici o forma nu poti sa ajungi din punctul A in punctul B intrun interval de timp asa de scurt ( cei care sunr soferi cunosc problema ) Locatia cum v-am spus la inceput este ideala pentru petreceri de familie restranse cca 40 persoane unde se pot distra intrun cadru imtim si placut ! Am comandat de la acest local de nenumarate ori si am sa mai comand chiar daca nu e ciorba sarata sau salata nu are hrean ... ! Un cuptor cu microunde are cam toata lumea acasa si o cutie de sare . Ca sa nu mai comentez aiurea pe net de aceste aspecte.
Apreciesz efortul angajatilor pentru munca depusa si lupta de a tine pe linia de plutire a restaurantului. Este usor sa pui in cap o afacere dar este mai greu sa o mentii sau sa o ridici ! Asa ca hai sa nu mai fim absurzi si din partea mea ofer 5 stele cu felicitari . Daca cuiva nu ai convine sa puna mana sa gateasca acasa ca in 30 min o friptura este si mancata nu numai gatita .
Sanzi N
Sanzi N2 ani în urmă
În trecere prin Târgu Mureș am dorit sa luam prânzul și am descoperit un local rustic, cu terasă și preparate culinare delicioase.
Are ciorbe, preparate din pui, porc, paste, pizza, desert și bineînțeles băuturi alcoolice și răcoritoare.
Deservirea rapida, nu am așteptat mult, pana la venirea comenzii am servit limonadă cu mentă și portocale ( recomand pt gustul răcoros, inedit)
Mâncarea bună, preparatele culinare savuroase și sala de mese cu decorațiuni rustice, din lemn, îmbie trecătorii sa îi treacă pragul.
Balló Hunor- János
Balló Hunor- János2 ani în urmă
Nu am primit ceea ce am comandat. In loc de ardei copti 6 lei, gigosari murati 5, in loc de varza proaspata asortata 6 lei , am primit salata de varza 3.5.lei ... in loc de cartofi aurii 6.5 ron am primit cartofi prajit 6 lei...deci ne o furat cu 4.5 lei...bineinteles fara bon...cartoful nesarat salata suprasarata...macar carnea o nimerit si piureul...prima si ultima data am comandat de la ei
Alexandru Marian
Alexandru Marian2 ani în urmă
Cu ce nemulțumiri sa incep?
1. Ciolanul a avut mai mult de 50% grăsime
2. Cartofii au fost reincalziti
3. Varza calita nu a avut nici un gust
4. Ciorba de burta scria ca vine cu ardei si cu smantana, am primit doar smantana
5. La cate tacâmuri s-au pus în loc de 2 perechi de tacâmuri puteati sa puneti 1 pliculet de sare si 1 de piper.
6. La ciolan scria ca vine si cu hrean
7. Livrarea s-a facut în 90 de minute fata de 30-45 minute cum scria.
Gust TOTAL DEZAMAGITOR.
Nicoleta Blaga
Nicoleta Blaga2 ani în urmă
Oribil! Am comandat 3 meniul zile am primit comanda dupa 3 ore... dupa ce ca am așteptat atat ghici ce am primit doar 2 meniuri. Sunteti groaznici!!! Angajati-va personal!!!!! Dupa 3 ore si ceva a ajuns si mancarea si aceea rece, cartofi aurii nici nu erau facuti, in ciorba am gasit un fir de par.‼️NU RECOMAND‼️
Marius Blaga
Marius Blaga2 ani în urmă
Dupa 3 ore a venit cu 2 meniuri in loc de 3....

Revin cu update. Ora 18:40 am primit si meniul lipsa. Cina zileie 😂 pt ca pranz nu mai este. Multumesc frumos pt prima si ultima data. O zi frumoasa.

Am mai adaugat 2 stele pentru ca a venit mancarea fierbinte, cu livrarea a fost probleme.
Simii.
Simii.2 ani în urmă
Groaznic! Am comandat de 2 ore mancarea, nu a venit, cu toate ca la telefon mi-au spus ca va dura 30-40 de minute, cand am sunat inapoi, nu au mai raspuns, dezamagitor! Este prima si ultima data cand comand de aici.
Vlad-Raul GLIGA
Vlad-Raul GLIGA2 ani în urmă
Dezamagitor! Cea mai proasta pizza mancata, salam de vara crud-uscat pe pizza diavola, cand trebuia sa fie un salam picant. Sunca de calitate inferioara, livrarea a durat aproape 2h cand ni s-a spus ca va dura 1h. Comandat sos de usturoi, am primit ketchup dulce, nici macar sos de rosii! Pizza a ajuns rece, a trebuit reincalzita la cuptorul cu microunde. Nu recomand nimanui!
Locații recomandate