/Mures/Restaurant

Country Bread Bistro

Piața Trandafirilor 53, Târgu Mureș 540053, România

Country Bread Bistro
Restaurant
4.5
458 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHW7+34 Târgu Mureș, România
+40 739 696 140
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Santamarean Grigore
Santamarean Grigore2 ani în urmă
Merita sa luați masa acolo măcar o dată. Localul este foarte frumos amenajat și curat. Personalul drăguț și atent. Mâncare foarte bună. Recomand cu căldură.
Cris Cristian
Cris Cristian2 ani în urmă
Locatia este foarte draguta , servirea rapida , personalul foarte amabil .
Am cumparat 2 tarte la pachet care au fost putin cam tari
Silvia tudoran
Silvia tudoran2 ani în urmă
Am mancat tot cosul de paine... si noi nu mancam paine de obicei 😁 Specializati pe sandvisuri, paste, tarte dar fac si fripturi, supe-cremă, snitele, etc... Bun! I-am vizitat de 3 ori intr-o saptamana, dupa ce i-am incercat si pe altii din jur. 👏👏👌
Recomand!
Adriana Negru
Adriana Negru2 ani în urmă
Aspect exterior ok mâncare de proasta calitate aveți exemplu la o porție de paste cata ceapa am scos casa nu o mananc simultan cu mine încă doua persoane au fost nemulțumiți de mâncare păcat terasa era ok stuta e pentru ambient nu pentru mâncare. Recomandam un bucatar
Răzvan Capră
Răzvan Capră2 ani în urmă
Pro: Mancare foarte buna si gustoasa. Am servit meniul zilei de joi. Puiul foarte bine condimentat si plin de arome. Localul e foarte country style si cu elemente de decor dragute.
Cons: Personalul. Gasiti va rog niste chelneri care stiu sa aiba grija de clienti. Sotia mea a comandat o omleta si niste cartofi. Mie mi-a fost servita supa, felul doi, desertul. Dupa jumatate de ora intreb unde este comanda sotiei. Chelnerita se fofileste, spune ca imediat. Dupa alte 20 minute (50 minute de la comanda; 50 minute pentru o omleta si niste cartofi) inca nu sosise comanda. Am mers la casa, am achitat ce consumasem si am plecat putin dezamagiti de neseriozitatea chelnerilor.
Motocultor Tractorase 4x4
Motocultor Tractorase 4x42 ani în urmă
Produse delicioase , personal amabil , locație superba. Localul amenajat cu un design deosebit respect pentru proiectant și meseriași.

În centrul orașului Mureș, priveliște deosebita placere sa servești un produs din preparatele lor.
Recomand cu încredere.

Voi reveni sa gust tarta cu Oreo delicioase.
Asta este preferata mea.

Noi călătorind lăsăm comentarii peste tot.
Mulțumim pentru înțelegere.
Dany
Dany2 ani în urmă
Cunosc acest restaurant inca de la deschidere, imi placea sa vin mai ales seara sa consum cate un sandwish cald. Excelente! De asemenea-mi placea foarte mult macaroanele cu ciuperci de padure, si cartofi fierti inveliti in bacon cu branza camembert.
Acum mai recent de vreo cateva luni l-am "redescoperit" si am ramas f. placut impresionat sa vad meniul mult mai bogat si multi clienti zilnic la servit masa. Imi place si meniul saptamanii mai ales cel de joi: puiul portughez trebuie incercat neaparat!
Din meniul a la carte recomand somonul si Chicken Piccata. Excelente! La desert Creme brulee e delicios. Sunt sigur ca cam tot ce au in meniul este gustos, se cede ca au ingrediente de calitate, puse in opera cu multa pricepere...
Trebuie mentionata si painea lor gustoasa si sanatoasa, facuta cu maia.
Le urez sa o tina tot asa!
Alina Ioana Pampa
Alina Ioana Pampa2 ani în urmă
O stea doar pentru tarta cu mere….pentru atitudinea personalului și pentru steak sandwich zero, sandwich=2 felii de pâine îmbibate in ulei cu o carne de vita tare, veche și care avea un miros groaznic iar atitudinea chelnerului și mai groaznica fiindcă am îndrăznit sa refuzam acest sandwich și bineînțeles ca era trecut și pe nota de plata, răspunsului lui,, ați mâncat din el” Menționez, s-a tăiat o singura bucățică din el căci altfel de unde sa știu ce gust are doar privindu-l?…fiind un client cu bun simt am achitat întreaga nota dar in aceasta locație nu o sa mai revin si nici nu o recomand.
Locații recomandate