/Maramures/Restaurant

Casa Veche

Strada Iuliu Maniu 29, Sighetu Marmației 435500, România

Casa Veche
Restaurant
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVJM+F8 Sighetu Marmației, România
+40 744 110 299
skytrip.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
M.M T.
M.M T.2 ani în urmă
Super! Am servit masa si acum 3 ani in aceasta minunata locatie . Am ramas profund impresionati ca nu s-a schimbat nimic si totul a ramas la fel de bine ca atunci.
Roxana Nicoleta
Roxana Nicoleta2 ani în urmă
Este un loc unde obișnuiam sa vin destul de des, deoarece mâncarea este excepțională. În data de 19 septembrie 2021, am trecut prin Sighet cu prietenii și ne gândeam unde sa mergem să mâncăm, mie îmi venise ideea să venim aici, clar unde este foarte bună mâncarea. Bineînțeles eu știam ca personalul nu este prea ok, rar când sunt politicoși cu clienții, dar mă gândeam de această dată ca nu are ce să fie așa rău, adică am mai fost și au fost lucruri care puteau fi trecute cu vederea (mâncarea salva situația). În concluzie am fost în data respectivă, obosiți de la drum și rupți de foame toți, ne-am așezat la o masă care nu era debarasată, (toate mesele mari, așa erau) ne-am gândit să ajutăm persoana care urma să ne servească și am luat toate farfuriile și le-am împreunat, punându-le la marginea mesei. Între timp o prietenă din grup a mers până la baie, venind înapoi văzuse meniurile pe o măsuță, a luat singurele două meniuri care erau acolo ca să ne putem uita până vine cineva să ne ia comanda. Ospătarul (un domn foarte înalt), căuta cele doua meniuri pentru masa noastră de șase persoane, o colegă ii tansmite ,,le-au luat singuri,,. Vine la noi vorbind pe drum singur, cu restaurantul plin (nervos) ,, le-au luat singuri,,. Prietena mea își cere scuze, spunea că voia doar să-l ajute, nu credea ca este o problemă, iar el raspunzând înapoi ,, Normal, suntem în România, tot ce vedem luăm,,. În acel moment au mai fost câteva discuții, ospătarul fiind foarte nesimțit, lăsându-ne un gust amar. Cea mai bună decizie a fost aceea de a pleca.
Yani YaNi
Yani YaNi2 ani în urmă
Mancarea buna, preturi decente dar timp de asteptare mare (15-20 de minute sa vina nota) si la final pe bon erau alte preturi fata de meniu, in plus cam cu 50 de lei la un bon, daca vizitati intrebati de diferenta de preturi ca au meniuri vechi
Mario Orban
Mario Orban2 ani în urmă
EDiT La recenzia anterioara: 6 Ianuarie 2020.
Am comandat mai multe, cu speranta ca de data asta, nu o sa mai existe neplaceri.
Am fost uimit: Ciorba de perisoare absolut exemplara! Perisoarele gustoase, supa formidabila si legumele proaspete. Am primit si paine desi nu cerusem. Proaspata si painea.
Pizzele sunt bune, nimic deosebit, dar gustoase. As recomanda putin mai mult sos de blat. Desertul a fost mult si gustos! Per total, nu au mai fost neplaceri, ma bucur!
Mihai Ciprian Lazar
Mihai Ciprian Lazar2 ani în urmă
Foarte dezamăgit !
Astăzi am servit masa la această locație frumoasă.
Din păcate, bucătarul care ne-a pregătit mâncarea, și-a cam bătut joc de modul în care a pregătit bucatele.
👎
Marius Cioroianu
Marius Cioroianu2 ani în urmă
Restaurant cu terasa. Meniu divers - Mancare traditionala, dar si pizza, paste, salate. Recomand preparatele tipice zonei dar si papanasii.
Personal primitor.
Eduard Darvariu
Eduard Darvariu2 ani în urmă
Mancare buna, ospatari prompti, locatie foarte draguta. Meniul, chiar daca e destul de bogat, nu are nimic iesit din comun. O mancare buna si gustoasa, dar atat. Nimic care sa scoata in evidenta specificul local, ba chiar din contra: tochitura haiduceasca e decorata cu o zdravana felie de... feta greceasca. Terasa de cinci stele, totul destul de curat. Merita mai multe atentie din partea patronului.
Monica caia
Monica caia2 ani în urmă
De cicat, sa stai 1.40 pentru o pizza pe cind au fost 4 mese ocupate"🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Locații recomandate