/Maramures/Restaurant

Dolce Vita

Strada Podul Viilor 4, Baia Mare, România

Dolce Vita
Restaurant
4.6
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6J+5C Baia Mare, România
+40 749 658 589
restaurante-baiamare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Scrie o recenzie
Amalia gabriela
Amalia gabriela2 ani în urmă
Mancarea excelenta. Orarul era pana la 22:00 dar ospatarul ne scoate afara la ora 21:00, ca avea chef sa mearga mai repede acasa, tinand cont ca am consumat (fiind 6 persoane). A trebuit sa ne terminam consumatia in graba.
Dorina Chiuzbaian
Dorina Chiuzbaian2 ani în urmă
Am mâncat pizza,am băut suc,ceai,după cerința fiecăruia.Va mulțumim am fost foarte încântată de servirea care am primit-o
Daniel Paul C
Daniel Paul C2 ani în urmă
Sincer aveam asteptari mai mari.. Burgerul avea carnea prea gatita, era deja talpa de pantof, iar somonul la gratar era fara gust (sare si piper)
Sergiu Adrian
Sergiu Adrian2 ani în urmă
Meniu ok, prețuri destul de decente. Am comandat piept de pui cu sos de hribi și trufe, împreună cu cartofi la cuptor cu rozmarin. Carnea și sosul, foarte bune. Cartofii la cuptor au fost foarte răi încât nu am putut mânca nici măcar o fâșie...
Ioana Josan
Ioana Josan2 ani în urmă
Mâncare foarte bună și gustoasă.
Terasa arată bine, liniștită și intimă pentru că este ferită de strada principală. Timpul de așteptare a mâncării a fost relativ mic, aproximativ 15 min.
În schimb am așteptat să apară un ospătar pe terasă ca să putem cere nota și până la urmă am intrat în local să căutăm pe cineva. Sperăm că e un episod izolat.
Cu siguranță vom reveni când mai trecem prin Baia Mare.
Cristian Gut
Cristian Gut3 ani în urmă
Un local cu potential,este aranjat frumos in interior,in exterior are o terasa mica,banala care se umple rapid. Macarea are pret acceptabil inafara de peste.Am zis sa incerc ceva nou si ia-ta ca experimentele se platesc scump.Am comandat o dorada la gratar,nimic complicat . Cand a venit farfuria mi-a venit impreuna cu cap.Pai pe langa ca e plin de oase au mai lasat si capu acolo sa traga la cantar , fain .N-am primit nici macar o felie sau zeama de lamaie.La gust nimic iesit din comun cu mult sub un somon . In fine supriza cea mare a fost cand a venit factura , dorada mea era 12 lei per 100g dar va spun ce am primit eu in farfurie nu avea cum sa aiba in veci 400 de grame . In fine am platit teapa si move on.Oricum nu m-am saturat si am vrut sa comand si un desert,surpriza nu mai aveau numai ciocolata vulcan. Prietenii mei si-au comandat alta macare care a fost mai decenta , pastele erau bune iar unul dintr ei a primit o ceafa de porc tripla cat pestele meu , nu cred ca am mai vazut la un restaurant o bucata atat de mare. Mi-am mai luat si broccoli picant , a fost bun cu exceptia ca nu era picant si nici nu avea cum sa fie picant doar ca ai aruncat cativa fulgi de chilli pe ei, patetic. La sfarsitul zilei am castigat si eu ceva din experienta asta sa nu mai comand dorada ca nu are nimic special fata de pastrav sau somon , are o multime de oase si cel din final sa nu mai comand mancare la gramaje exceptie fiind vita .
David
David2 ani în urmă
Am ajuns la dolce vita cu gândul sa mancam ceva în scurta vizita prin baia mare și bine am ales.
Terasa este micuța dar cocheta, cu o ambianta deosebita în interiorul unei curți în apropiere de centrul orasului.
Am găsit curățenie la toaleta și o servire foarte bună deși doamna era singura pe tură.
Am mancat un burger foarte gustos, mare, la un preț acceptabil.
Meniu divers, produse de calitate, muzica bună. Lumea petrece timp de calitate aici.
Se poate achita cu cardul.
Recomand.
Anamaria Mariș
Anamaria Mariș2 ani în urmă
Un restaurant nu foarte mare, dar linistit. Recomand supa crema de ciuperci, e foarte gustoasa. Portiile de mancare sunt destul de mari, deci categoric trebuie sa mergi flamand. Restaurantul e curat, la fel si la baie.
Locații recomandate