/Maramures/Restaurant

PENSIUNEA ILEANA TELEPTEAN

VADU IZEI, NR 320, MARAMURES, Vadu Izei 437365, România

PENSIUNEA ILEANA TELEPTEAN
Restaurant
4.3
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWHJ+6H Vadu Izei, România
+40 743 860 455
pensiunea-teleptean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Olbojan
Alina Olbojan2 ani în urmă
👍
Dragoescu Roxana
Dragoescu Roxana4 ani în urmă
Una din cele mai primitoare gazde. Am fost la recomandarea unor cunoștințe care merg de 5 ani. Mâncarea este minunata. Cu foarte mult gust si porții foarte mari. Locul este unul extrem de liniștitor, te poti plimba cu mocanita, cu trăsura, cal sau doar sa stai tolanit la aer liber. RECOMANDAM si felicitări gazdei. Doamnei.
Ioana Tanase
Ioana Tanase4 ani în urmă
Am fost acolo, Revelion 2019. Gazde frumoase, zâmbitoare, exagerat de atente la nevoile clienților. Mâncare foarte multa și foarte gustoasa, servire ireprosabila, curățenie impecabila. Fiind iarna, bine fara zăpadă dar frig/ger caloriferele fierbinți zi si nospte. Recomand aceasta pensiune. Cu siguranță vom reveni la această pensiune și la vară.
Ioana Tănase
București
Ivascu Danut
Ivascu Danut4 ani în urmă
Am stat foarte mult timp sa ma gandesc daca sa scriu sau nu,am fost anul trecut,locație excelenta,pensiune curata,dar noi nu am avut la masa servită de către
gazde NIMIC TRADIȚIONAL ,același fel de ciorbă in fiecare zi,si felul doi numai cu orez(aredei umpluti sau orez sarbesc),am bătut drumul din București degeaba,pe scurt un concediu ratat,.
Adrian Stefan Soiman
Adrian Stefan Soiman4 ani în urmă
Am fost in multe locații.... aici in schimb....Am rămas impresionat de absolut totul
...oamenii , locație, cazare, masa ... va iubesc ... un oltean in maramu...!!!! Nota 10 cu plus... O mie daca era posibil , dădeam 2 mii . Mă înclin în fața lor , cu drag pentru ospitalitatea oferită!
Bianca Rosca
Bianca Rosca5 ani în urmă
O pensiune curata, oameni calzi si primitori.Masa poate fi servita la fata locului gatita in aceeasi zi.Au spatiu de servit masa afara si in interior.
Potrivit pentru familii cu copii.
Aproape de obiectivele principale.
Multumim pentru cateva zile relaxante!
Dan N
Dan N5 ani în urmă
Oameni minunați!!! Altfel nu pot începe a descrie locația.
Nota 10 pt locație, mâncare, amplasament
Florinel Enaru
Florinel Enaru2 ani în urmă
Camera nepregătită total: praf neșters, asternuturile miroseau a vechi , baia f stramta , obligatoriu te asezati pe toaletă din lateral.Am întâlnit ceva unic în 40 ani de călătorit în țară: comanzi mic dejun sau cina cu o zi înainte dar STUPEFIANT!!! nu ți se spune ce meniu este.. pentru că... NU ȘTIU!!!...ți se răspunde.!! Toaletă fără aerisire . Dormeai cu ușă toaletei la nas .Locația este la stradă, somnul întrerupt de auto in tranzit.Imaginile pe net nu corespund realității. Am găsit locatii in zonă mult mai ieftine și foarte cochete. NU RECOMAND!!!
Locații recomandate