/Maramures/Restaurant

Pensiunea Plai Cu Peri

84 B, Sapanta, nr, Săpânța 437305, România

Pensiunea Plai Cu Peri
Restaurant
4
590 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XPJ2+QC Săpânța, România
+40 751 197 214
plaicuperi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adriana M
Adriana M2 ani în urmă
De evitat. Servicii de foarte proasta calitate, lipsa unui minim bun simt atunci cand intri si saluti pe cine ar fi trebuit sa te intampine, nici macar sa nu ti se raspunda. Asteptat peste o ora pentru o supa care nu a mai venit
Adina Mirauti
Adina Mirauti2 ani în urmă
Locatie superba,constructie extraordinara din lemn specific zonei.Gazdele si personalul sunt super oameni.Ne-am simțit răsfățați si doamna Daniela a fost mereu prezenta sa ne primeasca cu zambetul pe buze si omenie.Atmosfera este calda si perfecta pentru familii cu copii.Organizarea pentru pachetul de revelion a fost perfecta pentru a petrece cu adevarat românește.Mancare la discreție, gustoasa si bio.Mentionez ca am ajuns la check in la ora 21:00 dar chiar si atunci am avut parte de o primire super si de o masa plina cu bunatati.Recomand cu încredere!
Andreea Voicu
Andreea Voicu2 ani în urmă
Gazdele sunt foarte primitoare, ne-am simțit extraordinar. Locul e rustic, tradițional și te face sa te simți ca acasa. Meniul nu e ft variat, dar prețul e corect și mancarea e foarte gustoasa, cu influente ucrainene.
Mic dejun bogat, de tip bufet suedez.
Am probat gratuit și portul maramureșan.
Am ajuns la pensiune cu o mașina electrica și ne-am bucurat sa vedem deschidere din partea gazdei, care ne-a pus la dispoziție o priza și ne-a lăsat sa o incarcam peste noapte.
Recomand cu drag, ft aproape de obiectivele din Săpânța: manastirea Peri cu cea mai înaltă turla de lemn este chiar in spatele pensiunii și cimitirul vesel la doar 20 minute de mers pe jos.
Andrei alexe
Andrei alexe2 ani în urmă
Mâncarea este bună, foarte gustoasă! Atmoafera este superbă, dar din păcate un singur ospătar este depășit de situație, iar bucătăria este la fel! Se uită comezi și mâncarea uneori vine anapoda! Dacă vă grăbiți sau aveți un program de urmat, nu vă recomand, dar dacă aveți timp de pierdut, e ok.
Luminita Musteata
Luminita Musteata2 ani în urmă
Un loc frumos, linistit. Constructie aproape noua, din lemn. Decoratiuni in stil popular maramuresan. Am fost intampinati de gazde in costum popular local. Am servit si cina la restaurantul hotelului. Mancarea foarte gustoasa( am mancat saslac). Ne-a fost oferita palinca din partea casei😁. Era o zi de joi si nu era aglomerat. Muzica din restaurant la decibeli rezonabili ca sa putem vorbi in timpul cinei, desi era muzica maramuresana vesela. Am dormit tun si ne-au trezit clopotele bisericii la ora7. La micul dejun( de tip suedez😜) puteai servi lapte prins facut in vase mici de lut si placinte calde. Muzica ambientala in surdina.
Un sfat pentru "oamenii secolului 21": nu mergeti in acest loc sa mancati o ciorbita rapid, sa bifati locatia pe fb si sa fumati o tigara sau 5 pe terasa. Meritati mai mult de la viata. Luati-va timp sa priviti in jur: sunt locuri frumoase, explorati-le cu rabdare.
Alexandra Baciu
Alexandra Baciu2 ani în urmă
Prima și ultima data când venim aici! Nu știu dacă a fost o greșeală, nu am consultat meniul, am mers pe recomandarile lor,dar pentru 35 lei de persoana pentru micul dejun, am primit omleta, o jumătate de roșie cherry, 2 feliuțe de castraveți transparente, 5 grame de slaninuta de casa(singurul produs autohton..probabil) 3 felii de salam de profi, niște ceapa și ardei rătăciți, ceai, lapte și cafea. Pâinea ne-a adus-o plina de mucegai...ce sa mai... E 100% adevărat ca omul sfințește locul! Păcat de locație, și de zona!
PS: pisica și cățelul au fost gazde adevărate!
Arvat Cata
Arvat Cata2 ani în urmă
Totul rustic, dar în același timp luxos.
Mâncarea este tradițională și delicioasa.
Recomand cu drag aceasta minunata pensiune.
Andreia Murariu
Andreia Murariu2 ani în urmă
Cazarea e minunata! Mancarea gustoasa....preturi pentru toate buzunarele! Daca vrei ceva retras si linistit,e locul ideal!
Locații recomandate