/Iasi/Restaurant

Casa Vânătorului

Strada Gen. Toma Dumitrescu nr. 4, Iași, România

Casa Vânătorului
Restaurant
3.8
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HP5+GJ Iași, România
+40 748 200 800
casavanatoruluiiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Irina Voiculescu
Irina Voiculescu2 ani în urmă
Cea mai dezamăgitoare experiența , din cauza ca certificatul verde nu a fost detectat de sistemul lor , nu ne a fost permis sa rămânem pe terasa restaurantului. Multumim dnei/drei pt “amabilitatea” demonstrata .
Adriana Trincu
Adriana Trincu2 ani în urmă
Mâncarea bună însă a trebuit ca noi să "strigăm"după ospătari după aprox.15 min.cât am stat fără să ne remarce cineva pt.a ne aduce un meniu,apoi la fel pt.comandă și nota de plată!
Diana Mocanu
Diana Mocanu2 ani în urmă
Atmosfera placuta a vremurilor de alta data, meniu simplu, dar gustos, portii mari si servirea prompta. Echipa de ospatari si personalul de servire sunt draguti si se misca repede. Relax and enjoy😋!
Luci Stoian
Luci Stoian2 ani în urmă
Destul de aglomerat dar așteptarea se face în fata întrării în parc și sunt chemate persoane doar când se eliberează loc ( un prim semn de civilizatie). Mâncarea ca de obicei bună, doar pizza a fost mai rece. Bere la halba bună dar puține sortimente. Servire ireproșabilă chiar dacă perioada de așteptare pentru mâncare e mai lunga.
Razvan Constantin
Razvan Constantin2 ani în urmă
E deschis pana la 12 noaptea, ceea ce e bine, dar sunt foarte aglomerati si chelnerii sunt mereu pe fuga, si probabil din cauza asta mai uita/gresesc unele comenzi. Mi-au adus sos dulce in loc de sos picant, la masa nu au fost servetele sau ceva cu care sa te stergi, iar muzica de la terasa lasa putin de dorit. In rest, mancare buna, bautura si mai buna si ospatati amabili.
Many Marius
Many Marius2 ani în urmă
Eșec total! Macare proasta si calitate minima. Farfurii de la oferta kaufland .Zici ca esti la o terasa bomba,toaleta murdara si miros neplacut, terasa este vai de mama ei.
Georgiana Hariuc
Georgiana Hariuc2 ani în urmă
Foarte frumos 🥰 muzica și voie bună 🥰 produsele absolut delicioase 😋🥰servirea ireproșabilă.. recomand ⭐⭐⭐⭐⭐
Tatiana Danilenco
Tatiana Danilenco4 ani în urmă
Restaurant din orașul Iasi, cu o terasă imensă, situat in parcul Expoziției, avand un plus umbra copacilor înalți.
Mâncarea s-a adus relativ repede, de catre un chelner amabil. Cafeaua am luat-o la pachet, insa nu ne-au ajuns capace pentru paharele de hartie și as recomanda sa se aprovizioneze suportul special destinat cafelei to go.
Pe teritoriu se afla si un trenulet destinat copiilor mici (2+).
Toaleta necesita o renovare pe dinafară, înăuntru e cât de cât acceptabilă.
Locații recomandate