/Iasi/Restaurant

Dionisos

Strada Smârdan nr. 1, Iași 700310, România

Dionisos
Restaurant
4.1
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J52+95 Iași, România
+40 332 407 407
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: 11–20
Duminică: 11–20
Scrie o recenzie
David Ionesi
David Ionesi2 ani în urmă
Am cumpărat 2 Gyros, unul cu souvlaki, unul simplu și un sanwich club. Gyrosul cu souvlaki are la propriu 4 bucățele de pui iar cel simplu are pita arsă. Să spunem că trecem cu vederea, este târziu, oamenii poate sunt obosiți...dar culmea este sandwichul club, acesta este un dezastru. Parcă sunt niște resturi luate de la o masă și au pus niște cartofi pe lângă. Sunt sceptic să mănânc din sandwichuri la propriu, poate chiar sunt niște resturi. Cam asta este experiența mea cu Dionisos.
Catta Florea
Catta Florea2 ani în urmă
Foarte bun platoul regilor pt 2/4 persoane! Cred ca toată mâncarea ii f bună! Recomand!
Madalina Munteanu
Madalina Munteanu2 ani în urmă
Meniu diversificat, atât cu mâncare cu specific grecesc cât și cu pizza, paste sau supe. Personal foarte amabil și serviabil. Am fost plăcut surprinsă.
Dan Danceanu
Dan Danceanu2 ani în urmă
Și o stea este mult! În afară de preparatele tradiționale grecești cum aveai curajul să ceri altceva din meniu venea și răspunsul: "n-avem, s-a scos din meniu" Din secțiunea coktail n-am putut comanda nimic, la secțiunea dulciuri, printre altele, culmea, n-aveau kataif!!! A fost ultima dată când am fost în acest restaurant. A fost o bătaie de joc! Păcat de chelnerițe pentru că săracele n-aveau nicio vină și chiar își făceau treaba!
Catalin mandu
Catalin mandu2 ani în urmă
Dezamagitor. Duminica la pranz restaurantul era aproape gol. Am asteptat mai mult de 30 de minute pentru un gyros , care nici macar nu a meritat asteptarea. Cateva bucatele de carne, 10 cartofi, doua bucati de rosie si o gramada de ceapa (taiata probabil de dimineata) sa iasa gramajul. Pretul este de asemenea foarte mare 29 de lei. Sunt locuri unde gasesti un gyros mult mai bun si mai ieftin decat aici.
Leader Insolvexpert
Leader Insolvexpert2 ani în urmă
Căutam un loc în apropierea hotelului Dorobanți sa servim ceva la o cină târzie. Am găsit această terasa care a făcut fata cu brio foamei noastre! Este un local cu terasa, cochet si cu personal ok. Am servit meniul cu frigaruie, la 28 lei, care a avut de toate si a fost arhisuficient! Se poate servi si o bere rece, o limonada si chiar si un desert.
Ioana Anca
Ioana Anca2 ani în urmă
Nu prea recomand, mi-am luat paste, care sunt cam nasoale, ale mele erau acre și cu surimi, ceea ce nu am mai întâlnit la pastele cu fructe de mare. Mai trebuie angajat personal pentru că persoana care ne-a servit alerga de colo, colo și nu se putea ocupa de toți clienții.
Simona Elena
Simona Elena4 ani în urmă
O terasa confortabilă, cu personal amabil și meniu pentru toate gusturile si buzunarele. Merită încercat!!
Locații recomandate