/Iasi/Restaurant

Vivo

Strada Moldovei 20, Iași 700046, România

Vivo
Restaurant
4.7
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4V+G8 Iași, România
+40 332 417 727
vivofoodbar.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–21
Sâmbătă: 12–21
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Smolenschi Snejana
Smolenschi Snejana2 ani în urmă
Mancarea e buna, dar am asteptat livrarea timp de 2 h (mai mult de 30 min intarziere) si a ajuns rece, deci nu am mai putut savura gustul. Dezamagita de service, luand in vedere ca preturile sunt peste medie.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
1 stea pentru delivery în Iași, primesc mail cu timp de livrare 70 minute, primesc mâncarea in 2 ore. Plătești și 12 lei transportul.
Mâncarea este bună, dar să mergi în restaurant.
Gabriela Cojocaru
Gabriela Cojocaru2 ani în urmă
Mancarea foarte bună dar o sa scad o steluța pentru hârtia deloc necesara la livrări. Punga cu pungi cu alte punguțe fix degeaba. Măcar sucul îl puteți lasă fără punga suplimentară. Nu sunt vreo Greta Thunberg, dar chiar se poate lipsi oricine de punga la suc, care e pus oricum în alta punga și ajunge fix la gunoi.
Emanuel Lupu-Marinei
Emanuel Lupu-Marinei2 ani în urmă
Gourmet burgers de referință pentru mine. Locația noua este și cu mult mai spațioasă, plăcut amenajată. Mi-aș dori totuși o parte din personal sa fie mai cu bun simt fata de clienti. Nu știu dacă experienta se datorează faptului ca zona de takeaway este (era cel puțin la momentul respectiv) comuna cu intrarea in restaurant.
Bogdan Neagu
Bogdan Neagu2 ani în urmă
O locație frumoasa, ospatarii foarte amabili la fel și ajutorul de ospătar, o locație decenta, se dezinfectează după fiecare client, meniul destul de bun, preturi decente, burgerii foarte buni. Am fost foarte mulțumit
Carmela Staicu
Carmela Staicu2 ani în urmă
Super cocktail , fara alcool, cu fructul pasiunii!Despre burger nu mai vorbesc!
Servire rapida, personal ok si terasa draguta Intregiti peisajul fain din Iasi!
Andrei Gordita
Andrei Gordita2 ani în urmă
Burgerul pare decent, dar dupa ce tot mananci iti dai seama ca e cu putina carne si multa soia, eu personal va recomand sa va cumparati chiftea, chifle, branza, etc de la Auchan sau alt supermarket care vinde vita Angus si sa va faceti singuri un burger, macar simtiti carne adevarata.
Cata pavel
Cata pavel2 ani în urmă
Gunoi de restaurant, am luat la pachet si mancat un dublu cheeseburger duminica seara iar de luni dimineata vomit intr-una (+ diaree ). Gunoaie ce serviti carne alterata ! Experientele anterioare au fost ok, dar aceasta nu o voi uita prea usor.
Locații recomandate