/Iasi/Restaurant

Panoramic

Piața Unirii nr. 5, Iași 700056, România

Panoramic
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8J+M6 Iași, România
+40 232 205 013
hotelunirea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Răzvan Ruxandari
Răzvan Ruxandari2 ani în urmă
Superb. Vederea este una de neuitat. Pentru mesele de langa geam este necesara rezervarea. Altfel sunt sanse 100% sa nu prindeti! Faceti cu o zi inainte si totul e perfect. Meniul destul de "fițos", dar era de asteptat. Pentru un hotel de 4 stele preturile sunt de asteptat. Experienta a fost una placuta, asta sigur.
Kayker Slm
Kayker Slm2 ani în urmă
Meniu îmbătrânit, "fiță" pentru tata, Dumnezeu sa îl ierte, muzica de orga live ar fi fost extraordinara pentru priveghiul lui (precum și țuica din meniu), dar în nici un caz pentru un restaurant. Mâncarea submediocra aranjată frumos (platingul) cu un standard ridicat pentru bunica care crede ca știe bucătărie ca a văzut Master Chef de 2 ori în reluare da' nu a prins tot ca se ducea la baie. Vârsta....
4 cocktail-uri de toată jena in meniul de alcool... Sincer, am mai multa varietate de tărie în propriul bar. Locație excelenta data în bara de un management incapabil de 2021.Am plecat după peste drum la Tiki Bistro sa mâncăm mai bine.
Gabriel gherasim
Gabriel gherasim2 ani în urmă
Imaginea orasului Iasi , cat si spatiul special amenajat, aranjamentul meselor sunt atent pregatite, pentru a intampina cu drag clientii. Sunetul muzicii atât cât sa o auzi, dar sa nu fie deranjant, servind preparatele intr-o atmosfera relaxanta. Pentru o familie cu copii, este extraordinar de bine venit spatiul. Perspectiva asupra orașului este una deosebita. Personal atent și amabil. Preturile meniurilor sunt acceptabile. Mâncarea cu gust și porțiile medii ca mărime. Per total o experienta plăcută ce merita revenirea cu drag!
Gheorghevici Anca
Gheorghevici Anca2 ani în urmă
Lacatie foarte frumoasa in centrul orasului. Mancarea gustoasa si deosebita. Am oferit doar 3 stele din cauza personalului. Ospatarii sunt fara chef de munca si parca deranjati ca au clienti (pe perioada pranzului au fost doar 2 mese ocupate). Masca de protectie inexistenta in randul personalului. Restaurantul era dezordonat, probabil fiind un eveniment in ziua anterioara. Pacat de panorama.
Carmen Pasarica
Carmen Pasarica2 ani în urmă
Daca ajungi in Iași trebuie să le treci pragul. Aflat la etajul 13 al hotelului Unirea, te poți bucura de panorama orașului, preparate delicioase și amabilitatea personalului.
Florin Matei
Florin Matei2 ani în urmă
Restaurantul este situat în incinta hotelului Unirea&Spa, la etajul 13. Priveliștea, mai ales seara, face toți banii. Nu am servit mâncare (cină), doar băutură și desert. Margherita putea fi ceva mai bună și mai consistentă... Lava cake și clătite - ok. N-am înțeles politica rezervării la restaurant: la recepția hotelului ni s-a spus că ar trebui să facem rezervare pentru seara, sunând la restaurnat. Am sunat și ni s-a spus că nu e nevoie de rezervare (primul venit, primul servit). Seara, când am ajuns, erau alte persoane care veniseră și erau întrebate de ospătari dacă au rezervare... Oricum , priveliștea e super !
Gabriel Pană
Gabriel Pană2 ani în urmă
+++Un loc frumos, cu o servire pe măsură, iar mâncarea excepțională. Recomand!

--Când am ajuns, la intrarea în restaurant ne-a întâmpinat o domnișoară, slab pregătită din punctul nostru de vedere, care ne-a făcut să ne simțim puțin prost, deoarece am întârziat (ps: am sunat din timp să anunțăm că întârziem 15 minute) și a ținut să precizeze asta pe un ton neprietenos:
"-Bună ziua. Ați întârziat!".
Data viitoare sper să ne întâmpine o altă persoană..
Ciprian Andrei
Ciprian Andrei2 ani în urmă
Mancarea a fost sub asteptarile mele, puiul avea gust putin amarui, iar jambonul pus in bucati foarte mari. Singurul plus este dat de personal si atmosfera
Locații recomandate