/Iasi/Restaurant

Cuib

Strada Gavriil Musicescu 14, Iași 700259, România

Cuib
Restaurant
4.7
919 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8G+RR Iași, România
+40 743 604 229
incuib.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Septimia Sabadus
Septimia Sabadus2 ani în urmă
Un loc foarte fain, servirea buna, oul la fonta e vis (putin ars din cauza fontei care continua sa gateasca si dupa ce nu mai e pe foc).

Partea si mai faina e ca poti cumpara sacose, periute de dinti din bamboo si alternative no waste la produsele de igiena feminina. Love it!
Lacramioara Chescu
Lacramioara Chescu2 ani în urmă
"Micul Prânz" , la Cuib, a fost o experienta minunata atât vizual cât și gustativ!
Sfabu Anton
Sfabu Anton2 ani în urmă
Un loc intim, plăcut, plin de detalii frumoase și cu muzica de bun gust. Meniul zilei este decent, dar burgerul cu ou mult peste așteptări (dacă ești prins într-o conversație e posibil să nu observi că nu are carne). Bauturile din nou foarte bune: milkshake-ul a avut un gust diferit, dar bun, iar sifonul cu sirop de ghimbir cu o aromă puternică și foarte iute.
Prețuri medii.
Am rămas plăcut surprins când, ulterior, mi-am dat seama că am mâncat destul de sănatos pentru că totul a fost simplu și bun.
Mihai Daniel Dragu
Mihai Daniel Dragu2 ani în urmă
Desi resraurantul era plin, ne-au refuzat la 20.40 pe motiv ca s-a inchis bucataria la 20.30, orarul de functionare al localului fiind 23. La a doua vizita a fost cu noroc, am pus 4 steluțe pentru incurajare, mai e de lucru la detalii gen servetele, comanda corecta (nu am comandat smantana la ciorba) promptitudine la servirea bauturilor, lipsa felurilor comandate din meniu, etc... ps. mancarea servita a fost de calitate, incurajez alimentatia sanatoasa.
Mihaela mihaela
Mihaela mihaela2 ani în urmă
Localul arata frumusel, insa nu ingrijit. Servirea a fost execrabila. Tanara a scapat pe jos toate tacamurile, nu cunostea meniul, nu avea recomandari, insa cel mai grav a fost ca am dezamagit un copil vegetarian ce a gustat 3 feluri de mancare si nu i-a placut niciunul.
Alice Lazar
Alice Lazar2 ani în urmă
Un loc mai boem pentru cei carora le place mâncarea vegetariana. E placut si mancarea destul de buna.
Lavinia M
Lavinia M2 ani în urmă
Apreciez nespus de mult meniul sanatos, unul altfel si destul de unic in Iasi, care schimba total perceptia ca mancarea vegana/vegetariana aduce a mancare de post fara gust.Initiativele eco, decorul din materiale reutilizate/reciclate, micul magazin interior , pisicile, etc ma fac sa pretuiesc acest cuib si mai mult.<3
Alexandru-Ioan Mînecan
Alexandru-Ioan Mînecan2 ani în urmă
Cel mai bun burger veggie din viața mea ... O spune un carnivor...ar fi fost șanse 0 sa ma gândesc că aș putea renunța la carne ...burgerul ăsta m-a făcut să existe o probabilitate. As putea să spun că a fost o masă "mind blowing".
Locații recomandate