/Bucuresti/Restaurant

Noa Restoclub

Calea Victoriei 26, București 030027, România

Noa Restoclub
Restaurant
4.4
638 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MX+F8 București, România
+40 799 747 557
noarestoclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Bogdan M
Bogdan M4 ani în urmă
Un local cu atmosfera placuta, linistit si deci perfect pentru o iesire cu prieteni pe care nu i-ai intalnit de mult. Mancarea este buna, chiar foarte buna, prezentata corect desi portiile sunt destul de mici dar acesta poate fi un avantaj daca iti doresti o seara dedicata mai degraba conversatiei. Selectia de vinuri suficient de diversa si echilibrata pentru niste amatori fara pretentii. Serviciul prompt si amabil. In concluzie, un loc de tinut minte si in care cu siguranta voi reveni.
Petronela Morar
Petronela Morar4 ani în urmă
Localul este foarte drăguț și mâncarea cu adevărat gustoasă.
Sergiu Ionescu
Sergiu Ionescu5 ani în urmă
O locație foarte frumoasa, cu locuri nu foarte multe ceea ce o face ideala pentru un prânz bussines ori o cina în timpul căreia poți discuta fără sa ridici tonul pentru a te face auzit. Mâncarea și servirea sunt excelente, iar preturile as spune ca sunt în media zonei. Recomand.
Victor Visan
Victor Visan5 ani în urmă
Una din cele mai bune frigarui de berbecut mancate vreodata. Foarte frageda si un pic cam sarata.. dar e de asteptat de la acest fel de mancare. Prietena a avut un burger care nu parea deosebit. Cand am vizitat era populat preponderent de turisti. Mesele un pic inghesuite dar atmosfer calda si primitoare.
Alina Canura - Anghel
Alina Canura - Anghel5 ani în urmă
Locatia este tare draguta si intima, ma asteptam ca mancarea sa fie mai buna. Coastele de porc in sos JD nu au fost "asa cum trebuie", carnea parea cam veche. Desertul este cam dulce. In schimb, aperitivele si selectia de vinuri merita.
Fireanca
Fireanca5 ani în urmă
Nimic de reprosat / nimic nu iese in evidenta!
Spatiul - aranjat cu iscusinta astfel incat dintr-un fost magazinas comunist sa iasa un local. Exista chiar si un mare televizor, care pe mine cel putin ma indeparteaza de ideea de restaurant si ma duce inspre pub. Interior placut, chiar si mica terasa pe trotuarul Caii Victoriei. Atentie cand va asezati, pernele sunt mai mari decat scaunele.
Meniul - nu foarte stufos; noi am fost 6 si am fost cu totii multumiti. Mancarea bine gatita si condimentata subtil. Totusi, am primit doua midii care nu se deschisesera la preparare. Cocktailurile bune, idem si cafeaua. Dupa ce au savurat doua beri la draft, baietii au fost anuntati ca berea s-a terminat; la desert am aflat ca nu mai e decat un strudel :)))) dar am luat altceva...
Toaleta - curata si spatioasa.
Preturile mi s-au parut exagerat de mari comparativ cu oferta. Poate din cauza zonei. Preponderent clientii au fost straini tineri.
Concluzie - vizita nu a fost un dezastru, dar nu cred ca voi reveni.
Stan Florin Alexandru
Stan Florin Alexandru2 ani în urmă
Mancarea deosebita, iar personalul foarte amabil.
Monica b
Monica b2 ani în urmă
Ok, nu wow. Nu stiu daca as mai merge
Locații recomandate